“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATEȘTIRI BUZAU

Apartamentul ORORILOR din Buzău

#buzău #violator #rapire #sechestrare

viol turda

Într-un bloc din Buzău, au avut loc scene de groază care au durat două zile. Cu toate că sute de persoane au trecut pe lângă acea locuință zilnic, nimeni nu a avut habar că în interiorul ei, o tânără a fost răpită, bătută și violată timp de două zile. Informația cutremurătoare a venit la lumină joi, când polițiștii din Buzău au anunțat că au reușit să-l captureze pe individ și să salveze victima în mai puțin de 40 de minute de la primirea apelului de urgență.

Totul a început în după-amiaza zilei de 7 decembrie, când un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile. La celălalt capăt al firului, o tânără a anunțat că mătușa sa, în vârstă de 28 de ani, era ținută împotriva voinței sale într-un apartament din municipiul Buzău.

Făptașul a fost indicat de nepoata victimei, acesta părând să fie fostul partener al femeii.

Imediat ce au primit apelul, polițiștii din cadrul IPJ Buzău au acționat rapid. Un dispozitiv de intervenție, format din polițiști de investigații criminale, polițiști de ordine publică și mascați din cadrul S.A.S. Buzău, a fost pus în mișcare.

Cu ajutorul informațiilor furnizate de nepoata victimei, polițiștii au reușit să găsească locul și să o salveze pe tânără într-un interval de timp extrem de scurt, mai puțin de 40 de minute.

În urma activităților desfășurate, ambele persoane, atât femeia de 28 de ani, cât și agresorul, au fost găsite la locuința bărbatului din Merei. „Suspectul este un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Merei, care va fi acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe, amenințare și viol”, a transmis IPJ Buzău printr-un comunicat de presă.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, în baza unei ordonanțe, urmând ca acesta să fie prezentat în fața parchetului pentru luarea măsurilor preventive.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.