Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

Legături suspecte expuse în cazul fermierului jefuit în Pietroasele – Presiunea din spatele incidentului

Cazul fermierului jefuit în Pietroasele - Un apel de ajutor ignorat

sclavi1 1

Articolul expune un incident în care fermierul Aaron, investitor în agricultură în comuna Pietroasele, județul Buzău, a fost victima unui jaf dublu. Însă, în lumina acestui incident, apar detalii alarmante despre relațiile dintre șeful de post și primarul Cornel Enache de la PSD Pietroasele.

În ciuda eforturilor lui Aaron de a obține sprijin și de a rezolva situația jefuirii, s-a confruntat cu o abordare dezamăgitoare din partea autorităților locale. În mod special, șeful de post a aplicat fermierului o amendă pentru nesecurizarea bunurilor, în ciuda circumstanțelor care indicau altfel.

Articolul dezvăluie detalii despre legăturile presupuse între șeful de post și primarul Cornel Enache de la PSD Pietroasele, sugestii și indicii care ar putea indica o posibilă influență sau presiune politică în gestionarea acestui caz. Se subliniază faptul că comportamentul agresiv și abordarea arbitrară au ridicat semne de întrebare serioase în rândul comunității locale și al opiniei publice.

Astfel, incidentul cu fermierul jefuit din Pietroasele devine un simbol al problemelor mai profunde legate de integritatea și independența instituțiilor locale, precum și de relațiile neclare dintre autorități și figurele politice locale. Articolul pune sub lupă aceste aspecte și aduce în atenție necesitatea unei anchete și a transparenței pentru a clarifica și rezolva aceste suspiciuni legate de abuzurile de putere sau influențele politice.

Redăm din ziarul “România Liberă” următoarele informații:

Aaron, un tânăr de 20 de ani, student la ASE la specializarea Marketing și la Facultatea de Horticultură, este victima unui jaf dublu în comuna Pietroasele din județul Buzău. Acest fermier își investise economiile considerabile într-o plantație de viță de vie pe o suprafață de 10 hectare și, deși a avut sprijinul APIA, a fost jefuit recent, suferind pierderi semnificative.

În spatele acestui incident stau cinci ani de muncă și pasiune pentru agricultură. Aaron și-a adus activitatea în comunitatea din Pietroasele, întâmpinând inițial atât gesturi de prietenie, cât și atitudini ostile din partea unor localnici care l-au privit ca pe un străin. Acesta a descris comunitatea ca fiind divizată, unii fiind interesați mai mult de afaceri imobiliare decât de proiecte agricole.

El și tatăl său au lucrat intens pentru a produce peste 30 de tone de struguri pe an din soiuri nobile, precum merlot, fetească neagră, riesling sau chardonnay. Cu toate acestea, au întâmpinat obstacole semnificative din partea unor locuitori din zonă, posibil deranjați de achizițiile de terenuri în zona lor de interes.

Recent, Aaron a fost șocat să descopere că ambele barăci folosite pentru depozitarea substanțelor agricole au fost sparte, iar toți sacii cu îngrășăminte au dispărut. De asemenea, peretele barăcii fusese tăiat, iar unele dintre bunuri au fost furate.

În încercarea de a obține ajutor și de a identifica hoții, s-a adresat Poliției locale. Cu toate acestea, experiența lui la Postul de Poliție din Pietroasele a fost una dezamăgitoare. Șeful de Post, Iulian Zaman, a aplicat o amendă de 5.000 de lei lui Aaron pentru nesecurizarea bunurilor, deși aceasta se referă de fapt la societăți comerciale, nu la persoane fizice. Mai mult decât atât, comportamentul conflictual și lipsa de ascultare a explicațiilor lui Aaron au fost extrem de dezamăgitoare.

Întrebări urgente se ridică în legătură cu campaniile autorităților pentru securizarea bunurilor agricole, precum și în privința investițiilor tinerilor în agricultură. Situații precum aceasta ridică semne de întrebare despre viabilitatea investițiilor în zone rurale, iar abordarea agresivă și lipsa sprijinului din partea autorităților locale creează îngrijorări serioase.

Vă recomandăm să citiți articolul apărut in România Liberă: https://romanialibera.ro/investigatii-romania-libera/tanar-fermier-dublu-jefuit-la-pietroasele-837586/

CINE ESTE ZAMAN IULIAN, SEFUL DE POST AL POLITIEI PIETROASELE SI CUM UMBLĂ CU BEREA LA PURTĂTOR PE AUTOSPECIALĂ ..motivând ca o cumpără pt. unii de taie lemne. (de parca nu putea să meargă pe jos sau să-i trimită pe ei)

În condițiile unei ample campanii anticorupție și alocării de fonduri semnificative pentru dezvoltare, aceste evenimente pun sub semnul întrebării integritatea și eficiența sistemului juridic și a forțelor de ordine. Aaron intenționează să conteste amenda aplicată arbitrar de șeful de post și speră să obțină sprijinul necesar pentru rezolvarea acestei situații nedrepte în care a fost implicat.

CINE ESTE PRIMARUL DIN PIETROASELE SI CE SPUNE DESPRE MINORE SI CUM MERITA VIOLUL

INFRACȚIUNI PE BANDĂ RULANTĂ COMISE DE PRIMARUL COMUNEI PIETROASELE

Demnitarul iresponsabil face declaraţii injurioase şi rasiste de faţă cu poliţia şi la camera video a lui Florin Geană, activist civic din Valea Prahovei. Totodată dă ordine Șefului de Post de care este protejat.

S-a evidențiat o situație în care șeful de post pare să fi protejat primarul și să fi primit ordine discriminatorii referitoare la un etnic romulan:

 

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.