“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICAȘTIRI BUZAU

AVENTURILE LEPRELOR PSD. Achiziții controversate la Consiliul Județean Buzău: ȘI-AU CUMPĂRAT BĂUTURĂ DIN BANII BUZOIENILOR!

psd buzau 1000x560 1

Este scandal de proporții la Consiliul Județean Buzău, în urma unei achiziții controversate. Acolo s-au cumpărat zeci de sticle de vin și șampanie, din bani publici.

Totul vine după ce ce biblioteca a fost transformată în cramă, deși președintele spune că aceasta se află în reabilitare.

Conform documentelor obținute, instituția publică a cumpărat vin în valoare de peste 10.000 de lei și șampanie în valoare de aproape 1.700 de lei.

Potrivit unei investigații, cele două societăți comerciale de la care CJ Buzău a cumpărat băuturile alcoolice au același sediu. Mai mult, una dintre aceste societăți a fost implicată anterior în vânzarea de telefoane de ultimă generație către Consiliul Județean.

Contactat de presa locală, secretarul general al județului a declarat că achiziționarea băuturilor alcoolice a fost pentru a oferi cadouri delegației UNESCO.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.