STUDIU. Cât de EFICIENTE SUNT VACCINURILE ANTI-COVID?

Studiu despre eficacitatea vaccinurilor anti-covid.

Studiul dezvăluie o scădere „dramatică” a eficacității tuturor celor trei vaccinuri împotriva COVID-19.

Un studiu care a analizat înregistrările a aproape 800.000 de americani de toate vârstele a constatat că cele trei vaccinuri principale împotriva Covid-19 au înregistrat scăderi „dramatice” ale eficacității pe parcursul a șase luni, potrivit LA Times.

Între începutul lunii martie și septembrie, pe măsură ce varianta Delta a devenit rapid tulpina dominantă la nivel mondial, capacitatea vaccinului în două doze de la Moderna de a preveni infecțiile a scăzut de la 89% – 58%, cea a Pfizer a trecut de la 87% – 45% și cea a unei doze unice de la J&J. vaccinul a trecut de la 86% la doar 13%.

Descoperirile au fost publicate joi în revista Science, revizuită de colegi.

Acestea fiind spuse, capacitatea vaccinurilor de a preveni decesul la americanii în vârstă a rămas oarecum robustă în aceeași perioadă, potrivit raportului.

Printre americanii de 65 de ani și peste care au fost inoculați cu vaccinul Moderna, cei care au dezvoltat o așa-numită infecție revoluționară au avut cu 76% mai puține șanse de a muri de COVID-19, comparativ cu oamenii nevaccinati de aceeași vârstă.

Persoanele mai în vârstă care au primit vaccinul Pfizer-BioNTech și, ulterior, au experimentat o infecție revoluționară au avut cu 70% mai puține șanse de a muri decât au fost cei nevaccinați.

Cei mai în vârstă care au primit o singură injecție de vaccin J&J au suferit o infecție revoluționară, au avut 52% mai puține șanse să moară decât colegii lor care nu au primit nicio injecție. -LA Times

Pentru cei mai tineri de 65 de ani, vaccinurile Pfizer și Moderna au prevenit moartea cu 84% și, respectiv, 82%, în timp ce beneficiarii J&J au avut cu 73% mai puține șanse de a muri față de colegii lor nevaccinați.

Vezi – Acesta e semnalul de a fi ARESTAȚI toți liderii ANTI-SISTEM pentru „răzvrătire contra orânduirii de stat” cum o făceau COMUNIȘTII pe vremuri

Rețineți, bineînțeles, că vorbim despre o reducere cu 70%+ a unei șanse de deces < 1% pentru americanii cu vârsta sub 54 de ani, 1,4% pentru cei cu vârsta între 55-64 de ani și 2,7% pentru cei cu vârsta între 65 de ani. -74.

Acest lucru, desigur, este pe lângă faptul că directorul CDC, Rochelle Walensky, a recunoscut luna trecută că vaccinurile nu previn transmiterea.

Adăugați stimulente perpetue la cele de mai sus și nu este de mirare că oamenii – precum fostul manager de bani Blackrock Ed Dowd – sunt sceptici.

Vezi – ÎNCEPE! Guvernul pregătește înlocuitori (migranți) pentru cei care refuză vaccinarea

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *