STUDIU. Cât de EFICIENTE SUNT VACCINURILE ANTI-COVID?

Studiu despre eficacitatea vaccinurilor anti-covid.

Studiul dezvăluie o scădere „dramatică” a eficacității tuturor celor trei vaccinuri împotriva COVID-19.

Un studiu care a analizat înregistrările a aproape 800.000 de americani de toate vârstele a constatat că cele trei vaccinuri principale împotriva Covid-19 au înregistrat scăderi „dramatice” ale eficacității pe parcursul a șase luni, potrivit LA Times.

Între începutul lunii martie și septembrie, pe măsură ce varianta Delta a devenit rapid tulpina dominantă la nivel mondial, capacitatea vaccinului în două doze de la Moderna de a preveni infecțiile a scăzut de la 89% – 58%, cea a Pfizer a trecut de la 87% – 45% și cea a unei doze unice de la J&J. vaccinul a trecut de la 86% la doar 13%.

Descoperirile au fost publicate joi în revista Science, revizuită de colegi.

Acestea fiind spuse, capacitatea vaccinurilor de a preveni decesul la americanii în vârstă a rămas oarecum robustă în aceeași perioadă, potrivit raportului.

Printre americanii de 65 de ani și peste care au fost inoculați cu vaccinul Moderna, cei care au dezvoltat o așa-numită infecție revoluționară au avut cu 76% mai puține șanse de a muri de COVID-19, comparativ cu oamenii nevaccinati de aceeași vârstă.

Persoanele mai în vârstă care au primit vaccinul Pfizer-BioNTech și, ulterior, au experimentat o infecție revoluționară au avut cu 70% mai puține șanse de a muri decât au fost cei nevaccinați.

Cei mai în vârstă care au primit o singură injecție de vaccin J&J au suferit o infecție revoluționară, au avut 52% mai puține șanse să moară decât colegii lor care nu au primit nicio injecție. -LA Times

Pentru cei mai tineri de 65 de ani, vaccinurile Pfizer și Moderna au prevenit moartea cu 84% și, respectiv, 82%, în timp ce beneficiarii J&J au avut cu 73% mai puține șanse de a muri față de colegii lor nevaccinați.

Vezi – Acesta e semnalul de a fi ARESTAȚI toți liderii ANTI-SISTEM pentru „răzvrătire contra orânduirii de stat” cum o făceau COMUNIȘTII pe vremuri

Rețineți, bineînțeles, că vorbim despre o reducere cu 70%+ a unei șanse de deces < 1% pentru americanii cu vârsta sub 54 de ani, 1,4% pentru cei cu vârsta între 55-64 de ani și 2,7% pentru cei cu vârsta între 65 de ani. -74.

Acest lucru, desigur, este pe lângă faptul că directorul CDC, Rochelle Walensky, a recunoscut luna trecută că vaccinurile nu previn transmiterea.

Adăugați stimulente perpetue la cele de mai sus și nu este de mirare că oamenii – precum fostul manager de bani Blackrock Ed Dowd – sunt sceptici.

Vezi – ÎNCEPE! Guvernul pregătește înlocuitori (migranți) pentru cei care refuză vaccinarea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *