“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATI

The Telegraph: 25-30% dintre cei vaccinați cu serurile Pfizer sau Moderna au avut reacții adverse

186152

Un studiu recent, evidențiat de The Telegraph, arată că peste un sfert dintre cei vaccinați cu anumite seruri au prezentat un răspuns imun generat în mod eronat de către organism, ca urmare a unei erori misterioase în modul în care vaccinul a fost interpretat de către sistemul imunitar. Acest fenomen ar putea fi o explicație pentru apariția sindromului imunodeficienței dobândite prin vaccin (SIDV) la milioane de oameni.

Răspunsul imunitar reactiv după vaccinare este provocat de “răspunsuri modificate ale citokinelor”. Citokinele sunt proteine mici produse de sistemul nostru imunitar ca răspuns la infecție. Pe măsură ce o persoană primește mai multe doze de vaccin, sistemul imunitar poate deveni epuizat, ceea ce duce la apariția SIDV.

Potrivit informațiilor prezentate de Telegraph.co.uk, vaccinurile ARNm, cum ar fi cele dezvoltate de Moderna și Pfizer, folosesc un șir de material genetic pentru a instrui corpul să producă o proteină specifică care imită “în siguranță” o infecție.

Studiile anterioare în acest domeniu, desfășurate pe parcursul a zeci de ani, au fost un proces lent. În trecut, acestea au întâmpinat dificultăți, deoarece ARN-ul a fost adesea identificat de organism ca fiind un element străin.

În anul 2023, Premiul Nobel pentru Medicină a fost acordat unor cercetători care ar fi rezolvat această problemă. Aceștia au înlocuit una dintre bazele ARN-ului, uridina, cu o alternativă sintetică extrem de asemănătoare. Ei susțin că au generat proteine în corp fără a declanșa un răspuns negativ din partea sistemului imunitar.

Inițial s-a crezut că modificarea minoră a uridinei nu va cauza probleme în celule, dar o echipă de cercetători de la Unitatea de Toxicologie a Consiliului de Cercetare Medicală (MRC) de la Universitatea Cambridge a descoperit că, atunci când acest cod parțial sintetic este citit, mașinăria de producere a proteinelor din organism poate avea dificultăți în interpretarea analogilor de uridină.

Se pare că există o posibilă pauză în proces care afectează modul în care este interpretat codul, ceea ce poate duce la omisiunea unei litere din secvența codată. Această perturbare afectează modul în care este interpretat codul, deoarece acesta se bazează pe grupuri de trei baze, numite codoni, care trebuie să fie citite în ordinea corectă.

Acest fenomen, cauzat de codul vaccinului, perturbă întregul proces și poate distorsiona întreaga secvență ulterioară.

În cazul vaccinurilor anti-Covid, concluzia finală este o proteină “fără sens și inofensivă”, după cum a descoperit echipa de cercetare. Această proteină este atacată de organism, declanșând un răspuns imun. Conform noului studiu publicat în Nature, acest proces a fost observat la aproximativ 25-30% dintre persoanele vaccinate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.