Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
MEDICALNOUTATI

Steve Kirsch: Vaccinurile COVID au produs cea mai mare catastrofă din istoria vaccinurilor: Rata este de 1 deces la 1000 de doze – 676.000 de americani morți

Spre deosebire de alte vaccinuri, vaccinurile COVID continuă să ucidă oameni, timp de luni și ani de zile după injectare.

183610.jpg 637x408 1

72% dintre rapoartele de deces din istoria de 33 de ani a VAERS sunt legate de un singur vaccin: vaccinul COVID-19, susține antreprenorul american Steve Kirsch.

Spre deosebire de alte vaccinuri, vaccinurile COVID continuă să ucidă oameni, timp de luni și ani de zile după injectare.

Statisticile pe care am reușit să le colectez estimează că vaccinurile COVID ucid 1 persoană la 1.000 de doze. Aceste vaccinuri nu sunt nici pe departe sigure, așa că nici măcar nu trebuie să intrăm în discuția dacă sunt sau nu eficiente.

Ele sunt în mod clar nesigure și nimeni nu ar trebui să le ia.

Și putem dovedi acest lucru cu o singură interogare VAERS pe care nimeni nu o poate explica.

Am găsit 16.396 de cazuri în care locația este Statele SUA și pacientul a decedat

Ce înseamnă acest lucru?

Înseamnă că vaccinurile COVID ucid oameni.

Intervalul de debut este intervalul dintre momentul vaccinării și apariția primelor simptome. Deoarece analizăm rapoartele de deces, acesta va fi timpul până la apariția primelor simptome care precedă decesul sau, în multe cazuri, timpul scurs până la decesul propriu-zis.

Un vaccin sigur ar trebui să aibă un vârf aproape de ziua 0 doar din cauza coincidenței care provoacă raportări false în primele câteva zile după vaccinare, deoarece oamenii asociază în mod eronat evenimentul de deces cu data vaccinării. Restul curbei ar trebui să fie plat. Acesta este cazul pentru multe dintre vaccinuri. De exemplu, vaccinul împotriva rubeolei nu are nici măcar un singur raport de deces în istoria VAERS (dar are 800 de rapoarte de evenimente adverse).

Vaccinul antigripal (FLU4) are o curbă de apariție a deceselor care arată așa, dar nu uitați că vaccinul FLU4 poate fi administrat împreună cu alte vaccinuri în cadrul aceleiași vizite, astfel încât este greu de separat doar efectul vaccinului FLU4, dar ideea este că, dacă vaccinurile sunt sigure, ratele de deces raportate după vaccinuri ar trebui să fie perfect plate, deoarece decesele sunt aleatorii în raport cu data vaccinării.

Ceea ce se poate vedea din Figura 1 de mai sus este că vaccinurile COVID nu arată deloc ca un vaccin sigur: vârfurile de decese continuă să se repete. Vârfurile se termină după 2,5 ani, deoarece vaccinurile COVID au fost lansate doar de 2,5 ani.

În special, rețineți că:

vârful de la 90-120 de zile este mai mare decât vârfurile de la 0 și 1 zi

vârful de la 15-30 de zile este aproape la fel de mare ca vârfurile de la 0 și 1 zi

vârful de la 1-2 ani este fără precedent

Pentru vaccinul COVID, nu este nici pe departe așa ceva.

Multe alte vaccinuri prezintă un vârf de deces la 15-30 de zile. Acest lucru este în mod clar cauzat de vaccinuri. Cu alte cuvinte, multe dintre vaccinurile pe care CDC le consideră sigure ucid, de fapt, oameni.

72% din decesele din istoria VAERS sunt cauzate de vaccinul COVID arată interogările VAERS:

Au fost găsite 11.860 de cazuri în care locația este Statele Unite și vaccinul este COVID19 sau COVID19-2 și pacientul a murit.

Au fost găsite 16.396 de cazuri în care locația este Statele SUA și pacientul a decedat

Aceasta înseamnă că 72,3% din toate decesele sunt cauzate de vaccinurile COVID.

Acest lucru este extraordinar. Numărul mare de decese de aici, precum și intervalul de apariție de mai sus, sunt dovezi clare că avem cel mai mortal vaccin din istoria SUA pe care îi forțăm pe oameni să îl ia.

Rata deceselor cauzate de vaccinul COVID: 1 la 1.000 de doze

Am scris în trecut despre ratele de deces cauzate de vaccinul COVID.

Recent, Denis Rancourt a analizat date privind populația mare din Australia și Israel și a estimat o rată de 1 deces la 1.000 de doze (a se vedea pagina 23: “… nu este nerezonabil să presupunem o valoare globală pentru întreaga populație de vDFR = 0,1%).

Estimările mele sunt în concordanță cu acest lucru. De fapt, chiar recent, am auzit anecdota lui Jay Bonnar care confirmă acest lucru. Jay a avut 15 prieteni, toți vaccinați, care au murit în mod neașteptat. Prietenilor săi li s-au administrat aproximativ 14.000 de vaccinuri. Așa că povestea lui este în concordanță cu estimarea mea de 1 la 1.000. Voi scrie despre Jay în următorul meu Substack.

Din VAERS, avem un minim de 11.500 de decese în exces (presupunând că numărăm doar decesele despre care știm sigur că au avut loc în SUA) și un factor de subraportare de 41, obținem cel puțin 471.000 de decese cauzate de vaccinuri (deoarece 41 este cel mai bun caz de subraportare). Această estimare conservatoare reprezintă o rată de deces de 1 la 1.400 de doze, ceea ce este mai mic decât cea mai bună estimare a mea de 1 la 1.000.

Dar dacă folosim o valoare mai realistă de 17.729 decese (în care excludem decesele din străinătate, care sunt de obicei bine identificate), scădem 500 de decese “întâmplătoare”, 17.529*50 (unde 50 este un factor mai realist pentru decese, deoarece 41 a fost pentru cel mai bun caz de anafilaxie), obținem 876.000 de decese din 676M de doze de vaccin COVID administrate, ceea ce înseamnă că rata de deces estimată de VAERS este că omorâm 1,3 persoane la 1.000 de doze (adică, ucidem 1 persoană la fiecare 770 de doze).

Așa că voi rămâne la varianta mea mai conservatoare de 1 deces la 1.000 de doze și mă simt destul de bine că este o estimare destul de bună. Este aproape la jumătatea distanței dintre cele două estimări VAERS ((471+876)/2=674K decese)! Și este, de asemenea, foarte aproape de cifra pe care Mark Skidmore a obținut-o din studiile sale înainte ca aceștia să-i retragă lucrarea în mod lipsit de etică (Skidmore a luat în considerare doar 2021 decese în estimarea sa de 278.000 de persoane pentru decesele cauzate de vaccinul COVID în primul an).

Huh? De ce nu ar fi apărut acest lucru în studiile clinice cu 22.000 de persoane în brațul de tratament?
Din trei motive:

O creștere globală de 0,1% a mortalității din toate cauzele (ACM) este o creștere globală de 10% este rata de bază ACM. Nimeni nu va observa o schimbare atât de mică. Aceasta este ceea ce face ca acest vaccin să fie atât de insidios: rata mortalității este chiar sub pragul de “observare”.

În studiile Pfizer, au existat 21 de decese în grupul vaccinului și 17 în grupul placebo (a se vedea acest articol). Estimarea mea conservatoare a fost o creștere de 10% a ACM, dar s-a observat o creștere de 23%. Așadar, estimarea mea pare conservatoare. De asemenea, au existat 4 decese cardiace în grupul vaccin față de 1 în grupul placebo. Trei decese cardiace în exces la o bază de aproximativ 20 de decese reprezintă o creștere de 15%. Deci, folosind și acest parametru, se pare că ne aflăm “în intervalul de variație” în ceea ce privește estimarea noastră de 1 la 1.000. Chiar dacă acest lucru ar putea fi interpretat ca fiind cauza a 22 de decese în grupul vaccinului, 1 la 1.000 ar trebui interpretat ca o creștere de 10% a ACM, care în acest caz a fost foarte scăzută (a fost un studiu de 6 luni într-un grup foarte sănătos care a murit la o rată mult mai mică decât populația generală). Jay Bonnar, care cunoaște în jur de 5.600 de persoane vaccinate a avut 15 decese din cauza vaccinului în 2,5 ani, ceea ce înseamnă 3 decese într-o perioadă de 6 luni. Studiul clinic a avut de 4 ori mai multe persoane, deci ne-am aștepta să vedem 12 decese din cauza vaccinului.

Nu a fost același vaccin care a fost folosit în testele clinice față de cel folosit în producția comercială. Vaccinurile comerciale au fost mai periculoase și au avut o variație în mixul de letalitate.

Rezumat

O simplă interogare VAERS cu privire la vaccinurile COVID pentru deces și examinarea intervalului de apariție face imediat evident pentru oricine că vaccinurile COVID sunt cele mai letale vaccinuri din istoria de 33 de ani a sistemului VAERS. Nimic altceva nu se apropie.

Oamenii care lucrează la CDC sunt plătiți să privească în altă parte și să inducă America în eroare, făcându-i să creadă că vaccinurile COVID sunt sigure.

Nu există nicio posibilitate ca aceste vaccinuri să fie sigure. În următorul meu articol, voi vorbi mai mult despre cazul Jay Bonnar și voi face acest lucru foarte clar pentru toată lumea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.