“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIEMEDICALNOUTATI

Dezvăluiri uluitoare de la procurorii DNA în Dosarul Vaccinurilor: Falsificarea documentelor în legătură cu achizițiile de VACCINURI anticovid! Care este valoarea prejudiciului

Procurorii DNA dezvăluie falsificarea documentelor în Dosarul Vaccinurilor: Ce prejudiciu a fost identificat

186075

În Dosarul Vaccinurilor, procurorii DNA au dezvăluit o serie de falsificări ale documentelor legate de achizițiile de vaccinuri împotriva COVID-19.

Conform informațiilor prezentate la postul RomâniaTV pe 4 decembrie, fragmentele documentelor descoperite de procurori arată aspecte îngrijorătoare:

Raportul de audit financiar al Curții de Conturi a României, rezultat în urma controlului efectuat, evidențiază “nereguli privind organizarea și derularea activităților specifice achizițiilor de vaccinuri legate de pandemia SARS-CoV-2, precum și utilizarea acestora”. Se fac mențiuni legate de utilizarea fondurilor publice în cadrul achizițiilor de vaccinuri anti-COVID-19 efectuate de reprezentanții Ministerului Sănătății, fără o monitorizare corespunzătoare a contractelor aflate în derulare.

Într-un document intitulat “Modificarea formularelor de comandă pentru vaccin”, semnat între Guvernul României și Pfizer la data de 3 august 2021, se menționează o reducere scriptică retroactivă, nejustificată, a cantității inițiale de doze care fuseseră deja livrate, de la 8.519.810 doze, ajunse în România încă din data de 31 mai 2021, la o cantitate mai mică de 6.933.290 doze. Aceste modificări au fost înregistrate în contabilitate, generând suspiciuni serioase cu privire la tranzacțiile efectuate.

De asemenea, procurorii susțin că au fost descoperite facturi emise de Pfizer România în anul 2021. S-a constatat o diferență în sumă de 1.721.943,60 lei, provenită din neînregistrarea în evidența financiar-contabilă a facturii nr. 990231250.01.01.2021 și înregistrarea dublă a altei facturi în valoare de 615.802,86 lei. Aceste discrepanțe au cauzat un prejudiciu estimat la valoarea de 615.802,86 lei.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.