SOC TOTAL. Dezvăluirea momentului în cazul Caracal!


Ies la iveală amănunte incredibile din interiorul cazului Caracal. Sunt dezvăluirile care aruncă în aer cazul pur și simplu. Totul a fost ignorat de procurori până acum, dar s-a aflat până la urmă.

La aproape un an de la izbucnirea cazului Caracal, ies la iveală amănunte incredibile. S-a aflat unde ar putea să fie Alexandra Măceșanu în acest moment.

Șoc total în cazul Caracal
Acum aproape un an, Alexandra suna la 112 și cerea ajutor. Se afla în casa criminalului Gheorghe Dincă. Acum a început procesul lui Gheorghe Dincă, monstrul acuzat că le-a răpit, violat, seceshtat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Nu s-a mai spus nimic despre rețeaua de trafic de persoane, ai cărei proxeneți beneficiau de protecția unor ofițeri din instituțiile statului, procurori și politicieni puternici. Niciun anchetator nu mai face nicio investigație, conform evz.ro.

Acum iese la iveală discuția care se petrecea la o zi-două după ce se aflase despre răpirea și sechestrarea Alexandrei de către Dincă.

Fată: ”Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva”.

Băiat: ”În seara asta o duce în altă țară”.

Fata: ”Poliția crezi că nu poate face nimic?”

Băiat: ”Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belito”.

Alexandru Cumpănașu spune că a predat aceste mesaje la Parchet, DIICOT și Ministerul de Interne în primele zile după descinderea în ”Casa Groazei” din Caracal. A vorbit, ulterior, și cu băiatul. Într-adevăr, îi era frică. Acesta i-a spus că nu l-a chemat nimeni la Parchet sau la Poliție să-l întrebe ceva, mai susține sursa citată.

Sursa; capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *