“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SOC TOTAL. Dezvăluirea momentului în cazul Caracal!

alexandra luiza caracal
Ies la iveală amănunte incredibile din interiorul cazului Caracal. Sunt dezvăluirile care aruncă în aer cazul pur și simplu. Totul a fost ignorat de procurori până acum, dar s-a aflat până la urmă.

La aproape un an de la izbucnirea cazului Caracal, ies la iveală amănunte incredibile. S-a aflat unde ar putea să fie Alexandra Măceșanu în acest moment.

Șoc total în cazul Caracal
Acum aproape un an, Alexandra suna la 112 și cerea ajutor. Se afla în casa criminalului Gheorghe Dincă. Acum a început procesul lui Gheorghe Dincă, monstrul acuzat că le-a răpit, violat, seceshtat și ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Nu s-a mai spus nimic despre rețeaua de trafic de persoane, ai cărei proxeneți beneficiau de protecția unor ofițeri din instituțiile statului, procurori și politicieni puternici. Niciun anchetator nu mai face nicio investigație, conform evz.ro.

Acum iese la iveală discuția care se petrecea la o zi-două după ce se aflase despre răpirea și sechestrarea Alexandrei de către Dincă.

Fată: ”Știi unde este Alexandra în acest moment? Dacă știi, spune-mi, te rog, să putem face ceva”.

Băiat: ”În seara asta o duce în altă țară”.

Fata: ”Poliția crezi că nu poate face nimic?”

Băiat: ”Tu îți dai seama că dacă zici cuiva, mai ales la poliție, am belito”.

Alexandru Cumpănașu spune că a predat aceste mesaje la Parchet, DIICOT și Ministerul de Interne în primele zile după descinderea în ”Casa Groazei” din Caracal. A vorbit, ulterior, și cu băiatul. Într-adevăr, îi era frică. Acesta i-a spus că nu l-a chemat nimeni la Parchet sau la Poliție să-l întrebe ceva, mai susține sursa citată.

Sursa; capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.