“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

S-au aflat rezultatele: Ce au găsit anchetatorii în wc-ul din curtea monstrului Dinca/ Gandul.ro

caracal dinca
Anchetatorii care investighează crimele comise de Gheoghe Dincă au primit rezultatele unor expertize care oferă răspunsuri la unele întrebări legate de ororile care au avut loc în curtea „mostrului de la Caracal”.

Finalizarea analizelor de laborator făcute pentru unele dintre probele ridicate de pe proprietatea lui Gheorghe Dincă au început să contureze o imagine din ce în ce mai detaliată, legată de modul de viață și mentalitatea acestuia.

După ce polițiștii și procurorii din județul Olt au reușit să provoace o revoltă publică prin modul lipsit de profesionalism în care au instrumentat primele cercetări, anchetatorii veniți de la IGPR și Poliția Capitalei au reușit, cu ajutorul tehnologiei, să afle unele dintre secretele lui Gheorghe Dincă, după ce ce au finalizat cercetarea la fața locului.

Potrivit unor surse judiciare, în timpul verificărilor, s-a constatat că multe probe fie nu fuseseră ridicate, fie fuseseră pur și simplu aruncate în curte, așa cum este, spre exemplu, cazul unei noptiere stropite de sânge.

Dincă aruncase oasele în hazna
Pe fondul numeroaselor semne de întrebare legate de distrugerea trupurilor celor două fete, Luiza Măceșanu și Alexandra Melencu, ofițerii veniți de la București au golit inclusiv haznaua din curtea lui Dincă, unde au fost nevoiți să cearnă, la propriu, toată mizeria adunată acolo în ani întregi. În timpul acestei verificări, printre unele haine sfâșiate, criminaliștii au scos din wc-ul ucigașului și mai multe bucăți ale unor oase sfărâmate.

Trimise imediat pentru analizele de laborator, polițiștii au aflat că resturile textile nu puteau avea legătură cu cele două fete, iar fragmentele osoase aparțineau unor animale.

Ca urmare, s-a ajuns la concluzia că cele două tinere au fost arse într-un butoi din tablă care avea fundul ca un fel de sită, după ce „monstrul” a turnat peste ele o mare cantitate de vaselină veche.

În plus, judecând după faptul că Dincă nu se obosise să șteargă urmele de sânge, iar în unele anexe ale casei sale s-au găsit bucăți din hainele celor două fete, pătate de sânge, arată, din punctul de vedere al specialiștilor, că acesta nu s-a așteptat nicio clipă să fie prins.

În plus, cred anchetatorii, cazul s-ar fi putut rezolva încă de la început dacă suspectul ar fi fost audiat de polițiști specializați în rezolvarea infracțiunilor de omor și nu de cei care au ca obiect de activitate combaterea criminalității organizate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.