S-a lasat cu DOSAR PENAL după interviul dat, din închisoare, de Gheorghe Dincă, ‘monstrul din Caracal’

Polițiștii au deschis dosar penal in rem după interviul dat în mass-media, din spatele gratiilor, de către Gheorghe Dincă, cel denumit „Monstrul din Caracal”. Bărbatul este responsabil de dispariția a două tinere adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Reamintim că Gheorghe Dincă este acuzat pentru răpirea, abuzarea și uciderea a două tinere adolescente, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, dispărute în anul 2019.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind interviul acordat, din penitenciar, de o persoană privată de libertate și încarcerată în Penitenciarul Craiova, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele:

La data de 12 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de introducerea în mod ilicit de telefoane mobile și alte mijloace de comunicare la distanță, faptă prevăzută de Legea nr. 254 din 2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, fiind întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

În fapt, un bărbat de 69 de ani, din județul Olt, încarcerat în Penitenciarul Craiova, ar fi beneficiat de un telefon mobil, introdus în mod ilicit, în spațiul de deținere.

Sub supravegherea procurorului de caz, se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând fi dispuse măsuri în consecință”, transmite IPJ Dolj.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *