GENERAL

FARA PRECEDENT. Dosarul Caracal: Dincă şochează toată România! E vinovat şi de alte crime?

primele imagini cu monstrul din caracal la inml gheorghe dinca huiduit de oameni 608112

Gheorghe Dincă a dezvăluit recent informații șocante despre chinurile suportate de Alexandra Măceșanu. Deținutul cunoscut drept „monstrul de la Caracal” tocmai a dat cărțile pe față. Este fără precedent.

Gheorghe Dincă dezvăluie informații șocante despre chinurile suportate de Alexandra Măceșanu! Monstrul din Caracal a dat cărțile pe față
Deținutul trimis în judecată după ce a fost arestat preventiv și încarcerat în Arestul Central al Poliției Capitalei susține că polițiștii ar fi încercat să-l otrăvească, iar o dată s-ar fi simțit extrem de rău.

Mai mult, Dincă spune că autoritățile încearcă să-l acuze pe nedrept de faptul că le-ar fi omorât, agresat sexual și ars în buoaiele din tablă din curtea casei sale de la Caracal pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, conform informațiilor transmise de gandul.ro

Gheorghe Dincă a amintit de un vechi dosar, pe care s-a așezat praful
În acest context, Gheorghe Dincă a amintit de un incident din anul 2005, necunoscut opiniei publice. Este vorba despre dispariția a două tinere din Craiova, care a fost anchetată de IPJ Dolj.

La momentul respectiv, cercetările au condus tot către el, însă acesta ar fi arătat că, la momentul dispariției celor două se afla pe teritoriul Italiei, în orașul Vicenza.

Pentru a-și proba alibiul, Dică ar fi invocat o amendă primită pentru parcare neregulamentară, după ce și-ar fi lăsat mașina pe o altă stradă decât cea pe care locuia, scrie sursa menționată.

Trebuie menționat că soarta fetelor dispărute a rămas neelucidată timp de 17 ani.

Legat de acest dosar vechi, Dincă spune că ar fi înțeles, încă de atunci, că „vor să-l scoată criminal în serie” și că îi vor „să-i pună în spate toate crimele fără autor”.

Totuși, acesta recunoaște că a agresat-o sexual și sechestrat-o pe Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani care a sunat la 112 din casa lui, însă autoritățile au intervenit abia 19 ore mai târziu, când fata ar fi fost deja ucisă.

Ce spune mama Alexandrei Măceşanu despre sentința lui Gheorghe Dincă?
Amintim că Tudorița Măceșanu speră în continuare că fiica ei este în viaţă. În acest context, aceasta spune că nu o ajută cu nimic dacă Gheorghe Dincă va primi pedeapsa maximă, cât timp ea nu știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceşanu.

„Aceste fete trăiesc. Dincă nu le-a ucis în curtea lui. Sunt luate, dar nu spune cu adevărat de cine sunt luate fetele acestea. Nu spune adevărul. Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi în care a răpit-o pe Alexandra.

Probabil că o să îi dea pedeapsa maximă, de 30 de ani, dar pe noi nu ne încălzeşte cu nimic această pedeapsă. El poate să putreazească în închisoare, atâta timp cât nu ştim cu adevărat ceea ce s-a întâmplat cu copilul nostru şi ce a făcut cu adevărat cu această fată, unde este şi ce s-a întâmplat cu adevărat” a declarat mama Alexandrei Măceşanu, conform antena3.ro

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.