Incredibil. Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Noile marturii dau totul peste cap


Este răsturnare de situație în cazul de la Caracal. Dacă până acum era cunoscut faptul că Gheorghe Dincă este cel care le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, noile mărturiri apărute dau cazul peste cap.

Se pare că monstrul de la Caracal nu mai recunoaşte niciuna din crimele pentru care a fost acuzat. De asemenea, acesta cere să fie reaudiat.

Anunțul a fost făcut de avocatul Tonel Pop și potrivit acestuia, Dincă nu îşi mai asumă nici crima Alexandrei Măceşanu, nici pe cea a Luizei Melencu.

„Spune că nu a fost apărat cum trebuie, că nu i s-a dat dreptul să îşi ia el un avocat şi mai spune că el nu a omorât pe niciuna dintre fete. Noi am prevăzut strategia asta de la început. Îşi bate joc de toată lumea. La fel şi Risipiţeanu, care acum stă la puşcărie la izolare, pe banii noştri, deşi înainte de pandemie cerea să fie eliberat. Dar şi-a dat seama că e bine acolo”, a spus Tonel Pop la România TV.

Trebuie să plătească pentru tot
Totodată, avocatul susține că activitățile lui Dincă erau desfășurate cu mult timp înainte de acest caz, iar criminalul trebuie „să plătească pentru tot ce a făcut”.

„Dincă trebuie să plătească pentru tot ce a făcut, nu doar aşa, să plătească punct, pentru orice. El făcea lucrurile astea de ani de zile, nu s-a apucat astă vară. Pentru asta trebuie să plătească, alături de toţi complicii săi”, a adăugat Tonel Pop.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *