Dezvăluire de ULTIMA ORA în cazul Caracal. Cu cine a fost văzut băiatul lui Dincă

Continuă controversele în celebrul caz Caracal, care este departe de a fi lămurit. Alexandru Cumpănașu a anunțat că are o informație legată de fiul lui Gheorghe Dincă. Acesta ar fi fost văzut în Italia, alături de o fată care semăna cu Alexandra.

„Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat tot sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l-a văzut pe Damian Dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iairt după ce s-a întâmplat acum câteva luni și am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.

El a mai spus că a găsit-o pe Petruța, femeia despre care Gheorghe Dincă susține că a fost în casa lui și că ar fi luat-o pe Luiza. „Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probele în instanţă.”

Sursa:evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *