Dezvăluire de ULTIMA ORA în cazul Caracal. Cu cine a fost văzut băiatul lui Dincă

Continuă controversele în celebrul caz Caracal, care este departe de a fi lămurit. Alexandru Cumpănașu a anunțat că are o informație legată de fiul lui Gheorghe Dincă. Acesta ar fi fost văzut în Italia, alături de o fată care semăna cu Alexandra.

„Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat tot sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l-a văzut pe Damian Dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iairt după ce s-a întâmplat acum câteva luni și am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănașu la România TV.

El a mai spus că a găsit-o pe Petruța, femeia despre care Gheorghe Dincă susține că a fost în casa lui și că ar fi luat-o pe Luiza. „Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probele în instanţă.”

Sursa:evz.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *