“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Simion, decizie șocantă la câteva zile după nuntă: Vrea sa scoata romanii in strada

george simiom 1

Nici nu s-au stins bine ecourile de după nunta lui George Simion, că liderul AUR este din nou pus pe fapte mari. După ce a reușit să adune alături de el mii de oameni la evenimentul anului de la Măciuca, acum acesta vrea să-i cheme din nou pe români, dar la București. Scopul este, însă, cu totul altul.

George Simion face un nou apel la români să vină lângă el. După succesul înregistrat cu nunta sa, prin participarea a mii de oameni în comuna Măciuca, liderul AUR vrea acum să îi cheme pe oameni să i se alăture din nou. De această dată, apelul nu mai are legătură cu vreo petrecere, ci cu cei aflați la guvernare.

După ce a strâns mii de oameni la nunta sa cu Ilinca și s-a bucurat de o mediatizare fără precedent, George Simion le-a cerut românilor, acum, să iasă în stradă, la protest. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, acesta a susținut că „singura modalitate de a-i opri pe acești nenorociți este să fim toți în stradă”.

„Sunteți pregătiți?”, a fost îndemnul retoric adresat de liderul AUR către toți cei care îi urmăresc pagina de socializare.

Rămâne acum de văzut dacă chemarea sa va avea efectul scontat. Cert este, însă, că postarea liderului AUR a strâns în nici o oră aproape 9000 de like-uri și a fost distribuită de aproximativ 500 de ori.

De altfel, George Simion a comentat, ulterior, că își exprimă speranța ca acțiunea pusă la cale de el să nu fie sabotată.

„Sperăm că atunci când anunțăm data protestului să nu mai apară alte proteste paralele….Cum am pățit ultimele dăți”, a spus liderul AUR.

Val de comentarii după postarea lui George Simion
Imediat au început să apară și sutele de comentarii. În timp ce un român a scris că „Cei 10 000 de nuntași, să răspundă și acestui apel, de a ieși în stradă. Este drept că în stradă nu este același lucru ca la nuntă, dar….. asta este trebuie să te urmeze și la bine și la rău”, un altul a comentat că „Proteste o să fie, pentru că oamenii sunt împărțiți, însă cei mulți sunt de partea binelui..”.

Un alt internaut a susținut că ar fi cazul să se iasă în stradă, dar nu numai în București cum s-a organizat până acum, ci trebuie să se iasă în toate orașele și în număr cât mai mare.

„Pe Facebook toți sunt pregătiți, dar nu iese nimeni în stradă!”, a fost o altă remarcă făcută la postarea lui George Simion.

„George Simion, eu încă nu mi-am revenit fizic după nuntă, Brăila a sosit la Măciuca în dimineața nunții și s-a retras după focul de artificii. Mental, mai retrăiesc euforia Uniunii Românilor din 27.08.2022!”, a scris o altă persoană.

În ciuda valului de susținere de care se pare că se bucură postarea lui George Simion, rămâne de văzut dacă aceasta va avea tot atâta putere ca îndemnul de a veni la nuntă și dacă liderul AUR va reuși să adune în jurul lui 10.000 de persoane.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.