“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Cristoiu, RÂDE de reclama gratuită pe care o primesc maimuțoii de la AUR

Y2JmN2M2MGNiYThjYTE3ZmJlN2U4N2Y4MjJi

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este în prezent cel mai controversat partid din România, considerat de mulți ca fiind unul extremist și un pericol pentru democrație. El s-a aflat și în atenția celei mai recente emisiuni „3X3 cu Ion Cristoiu”.

Mai ales că, în ciuda multor acuzații, partidul la cârma căruia se află George Simion nu pare să-și piardă din avânt.

În cadrul podcastului „3×3 cu Ion Cristoiu”, de la Canal 33, experimentatul jurnalist s-a declarat amuzat de modul în care site-urile „tefeliste” (n.r. termenul vine de la prescurtarea expresiei „tânăr, frumos și liber”, inventată de o anumită parte a presei după evenimentele ce au urmat tragediei din clubul bucureștean „Colectiv” din 2015) promovează într-un mod „neghiob” acțiunile AUR, în loc ca pur și simplu să le ignore.

„Este ceva uluitor! Mă uitam aseară la televizor și se vorbea de un protest unde erau prezenți reprezentanți AUR și Șoșoacă. Păi ăsta este cel mai bun moment de a îi înmormânta prin nu a da nimic!”, a explicat invitatul lui Alexandru Răducanu.

Ion Cristoiu a continuat prin a preda ce el numește „o lecție fundamentală de presă”: „Pentru telespectatori nu contează ce zici tu, contează ce vede el. Eu, de exemplu, despre această «caravană» (n.r. protestul menționat în citatul anterior) nu știam mare lucru, acum știe toată România”.

Amănunte, vezi în videoclipul de mai jos cu Alexandru Răducanu și Ion Cristoiu:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.