“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

ȘI-AU BĂTUT JOC! Un director Pfizer recunoaște că vaccinul anti-Covid NU a fost testat cu privire la oprirea transmiterii înainte de a intra pe piață | VIDEO

pfizerbombshell

Un director executiv al Pfizer a declarat luni că nici ea și nici alți oficiali Pfizer nu știau dacă vaccinul COVID-19 produs de companie va opri transmiterea înainte de a intra pe piață anul trecut.

Europarlamentarul Rob Roos a întrebat în timpul unei audieri: „A fost testat vaccinul Pfizer COVID cu privire la oprirea transmiterii virusului înainte de a intra pe piață?”

Janine Small, președinte al Pfizer pentru piețele internaționale dezvoltate, a răspuns: „Nu… Știți, a trebuit să… ne mișcăm cu adevărat cu viteza științei pentru a ști ce se întâmplă pe piață. Mai departe, a trebuit să facem totul asumându-ne riscuri.Dacă nu noi, atunci cine? Am riscat și am cheltuit 2 miliarde de dolari, pentru a putea ajuta cu pandemia. Am salvat 4 milioane de oameni. Nu aș vrea să îmi imaginez în ce situație am fi fost acum dacă companiile ca a noastră nu s-ar fi implicat.”

Roos, din Țările de Jos, a susținut luni, într-o înregistrare video pe Twitter, în urma comentariilor lui Small, că milioane de oameni din întreaga lume au fost păcăliți de companiile farmaceutice și de guverne.

„Milioane de oameni din întreaga lume s-au simțit forțați să se vaccineze din cauza mitului că “o faci pentru alții””, a spus Roos. „Acum, acest lucru s-a dovedit a fi o minciună ieftină” și „ar trebui să fie expusă”, a adăugat el.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.