Ne pregătim de tulpina Omega

Guvernul din Israel anunță un nou moment în războiul cu gripa. La 1 aprilie 2020 (linia galbenă), fără să fie păcăleală, dicta pentru prima dată obligația de a purta mască în public. Iar pe 9 decembrie 2020 (linia roșie) demara cea mai spectaculoasă campanie de vaccinare în masă. Pfizer oferea cu prioritate vaccinul său în schimbul unor date extinse, ca și cum întreaga țară ar fi fost înrolată într-un test clinic.

Guvernul condus de Naftali Bennett anunță că va organiza azi (11 noiembrie 2021) o simulare strategică denumită Exercițiul Omega. Simularea își propune să testeze pregătirea țării pentru izbucnirea unei noi epidemii de Covid 19. Exercițiul se va desfășura după tipicul simulărilor militare de război, cu participarea conducătorilor mai multor ministere. Vor fi testate reacțiile pe mai multe fronturi: transporturi, telecomunicații, juridic, economic, de sănătate și se vor evalua diverse măsuri privind carantina, turismul și gestionarea adunărilor. (Nu se specifică dacă sunt vizate protestele.)

Bennett, care l-a înlocuit pe Benjamin Netanyahu în timpul pandemiei, s-a referit în câteva rânduri la o posibilă tulpină Omega, încă nedescoperită. Litera Omega e ultima literă a alfabetului grec, folosit în denumirea variantelor de covid, între care cea mai faimoasă a fost tulpina indiană Delta. Pe care au dat vina pentru eșecul vaccinurilor.

În septembrie, același premier anunța că aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv (cel mai mare din țară) va avea un „scanner genetic” denumit Omega, cu ajutorul căruia va fi posibilă depistarea celor infectați cu coronavirus fără testele folosite în alte țări. Acesta urma să funcționeze ca un laborator genetic mobil, capabil să facă secvențiere și să detecteze inclusiv tulpini noi de virus.

După ce a ajuns la a patra doză de vaccin și a extins peste tot pașaportul de vaccinare, Israelul pretinde că a intrat în normalitate. Dar nu mai primește niciun turist străin fără certificatul de vaccinare, devenind la nivel de țară un fel de mall în care accesul se face doar cu scanarea codului QR.

Exercițiul militar va fi condus de generalul de brigadă (în retragere) Moshe Edri la Centrul de Management Național din Ierusalim. (Observăm că mai multe țări au numit militari la conducerea campaniei de vaccinare a populației, cum e și cazul colonelului Valeriu Gheorghiță, în țara noastră.)

Ca structură, Exercițiul Omega seamănă foarte mult cu mai faimosul Event 201, desfășurat la New York pe 18 octombrie 2019, cu foarte puțin timp înainte de primul caz de Covid semnalat la Wuhan, China, pe 27 decembrie 2019. Event 201 era organizat de fundația Bill și Melinda Gates împreună cu centrul medical John Hopkins și își propunea să anticipeze cum ar reacționa conducătorii unor state dacă ar izbucni cândva o epidemie de coronavirus.

În cadrul exercițiului de la New York a fost simulată și reacția presei în comunicarea cu populația, motiv pentru care s-au filmat false buletine de știri despre izbucnirea unei epidemii și impunerea de restricții pentru populație sau apariția de crize de aprovizionare. Același tip de materiale au fost produse și într-o altă simulare strategică, numită „Iarna întunecată”, care a avut loc în iunie 2001, cu doar trei luni înainte de atacurile de la 11 septembrie. Potrivit acelui scenariu, SUA urmau să se confrunte cu o epidemie de vărsat de vânt, prin răspândirea necontrolată a virusului.

Șeful Pfizer, premiat
În altă ordine de idei, ieri, directorul firmei Pfizer, Albert Bourla, a fost decorat la New York cu premiul Theodor Herzl.
Albert Bourla a fost prezentat ca fiu al unor supraviețuitor ai Holocaustului din Salonic și lăudat pentru cariera sa de 25 de ani în medicină și afaceri.
Premiul Theodor Herzl a mai fost primit anterior de personalități însemnate ca: Ronald Reagan, Angela Merkel, Joe Biden, Henry Kissinger, Colin Powell, Antonio Guterres (ONU), Elie Wiesel sau baronul Jacob Rothschild.

Vezi – LISTA SPORTIVILOR VACCINAȚI DECEDAȚI

Distincția poartă numele părintelui mișcării sioniste și i-a fost înmânată de Ronald Lauder, fondatorul PRO TV. Fostul șef al lui Adrian Sârbu este de mai mulți ani președintele Congresului Mondial Evreiesc.

Înainte de a deveni un mogul al presei din România, Ronald Lauder a obținut binecuvântarea rabinului Menachem Mendel Scheerson, mentorul influentei mișcări Chabad Lubavitch. Într-o filmare de colecție din 10 iunie 1990 (când la București avea loc mineriada care punea capăt Pieței Universității) Lauder își prezenta intenția de a se extinde în Europa: „nu am uitat ce ne-ați spus despre Europa de Est”. Viitorul acționar Media Pro enumera între puncte de interes Ungaria, Austria, Polonia, fără să menționeze România.
Anthony Fauci, premiu de 1 milion de dolari

Vezi – Avocatul Poporului: Certificatul verde DISCRIMINEAZĂ și încalcă drepturi fundamentale!

Albert Bourla nu este singurul doctor devenit celebru în timpul pandemiei, care primește un premiu. Anthony Fauci, echivalentul lui Raed Arafat din America, a primit în ianuarie anul acesta premiul Dan David, al Universității din Tel Aviv. Premiul a mai fost primit în trecut de peronalități ale medicinei ca Robert Gallo, genetician implicat în decoperirea HIV, de personalități culturale ca: violonistul Yo Yo Ma, disidentul polonez Adam Michnick, dirijorul Zubin Mehta, scriitorul Amos Oz, dar și de faimoși globaliști precum: Tony Blair, Al Gore și Klaus Shwab, directorul Forumului Economic Mondial de la Davos, faimos pentru proiectul Marea Resetare. (Dacă vă era dor de el, Klaus Schwab are acum un nou proiect de dezbatere – tot un fel de exercițiu de simulare strategică, denumit Marea Narațiune. Sau Marea Poveste, dacă preferați.)

Fondatorul premiului omonim, Dan David s-a născut în România, la București, în 1929. După instaurarea comunismului, Dan David a lucrat ca fotoreporter și la Televiziunea Română, înainte de a emigra la Paris în 1960. Cu bani împrumutați de la un văr, Dan David a deschis o afacere cu cabine foto instant, din care a ajuns milionar. A lăsat fundației sale 100 de milioane de dolari pentru premiile care îi poartă numele, de câte 1 milion anual. – evadare.ro

Vezi – Cum recunoști un vaccinist

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

 1. „Șeful Pfizer, premiat
  În altă ordine de idei, ieri, directorul firmei Pfizer, Albert Bourla, a fost decorat la New York cu premiul Theodor Herzl.
  Albert Bourla a fost prezentat ca fiu al unor supraviețuitor ai Holocaustului din Salonic și lăudat pentru cariera sa de 25 de ani în medicină și afaceri.
  Premiul Theodor Herzl a mai fost primit anterior de personalități însemnate ca: Ronald Reagan, Angela Merkel, Joe Biden, Henry Kissinger, Colin Powell, Antonio Guterres (ONU), Elie Wiesel sau baronul Jacob Rothschild.”

  Albert Bourla a fost filmat in secret cand a declarat ca vaccinul anticovid 19 este o arma biologica .
  Am vazut un video f scurt, probabil facut in secret cu telefonul , prezentat intr-unul din cele mai recente videouri ale chirurgului catolic, Philippe Ploncard d’Assac .

  Deci suntem in razboi : adica situatia este care pe care .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *