“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Senatorul Diana Șoșoacă afirmă că, odată cu intensificarea sentimentului național, tot mai mulți candidați abordează calea naționalismului: ”Este tot ce au putut servi serviciile”

#SOS #DianaȘoșoacă

Diana Sosoaca FB1

Într-o discuție cu jurnalistul Luis Lazarus, Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a subliniat că în recentele sale călătorii în diverse zone ale țării (Prahova, la ședința Consiliului Local Prahova, Peștera Sfântului Andrei – Constanța și mai apoi către Alba Iulia), a fost întâmpinată cu bucurie și entuziasm de către oamenii din acele locuri, chiar dacă nu sunt din Iași, unde își are domiciliul senatorul Iovanovici-Șoșoacă, și că aceasta i-a ajutat pe acești oameni.

Într-un context în care sentimentul naționalist câștigă teren în preferințele alegătorilor din întreaga lume, Luis Lazarus a observat că au apărut noi aspiranți la funcția de Președinte al României, chiar dacă în trecut pozițiile lor politice nu erau anti-naționaliste.

Diana Șoșoacă, prezentă la Constanța Diana Iovanovici-Șoșoacă a participat la sărbătoarea Sfântului Andrei, la Peștera Sfântului Andrei din Constanța, o sărbătoare pe care o consideră la fel de importantă ca Ziua Națională, având în vedere că Sfântul Andrei este ocrotitorul României. În timpul evenimentului, a sugerat că Patriarhul BOR ar fi trebuit să fie prezent la Constanța.

În ciuda amenințărilor primite, inclusiv la adresa familiei sale, senatorul din Iași a participat la evenimentul de la Constanța și a fost întâmpinată de susținători la slujbă, alături de Înaltul Prelat Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. În acea ocazie, președintele S.O.S. România a criticat absența Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, IPS Daniel, la această sărbătoare.

În urma demersurilor internaționale ale Dianei Șoșoacă, cuviosul Loghin a fost chemat la Kiev și nu a mai fost evacuat din lăcașul de cult. Cu toate acestea, Diana Șoșoacă afirmă că în Ucraina persecuțiile asupra românilor continuă, ei nefiind tratați egal cu refugiații ucraineni care ajung în România.

”Tot felul de iluzii care nu au făcut nimic pentru România vin acum cu o cruce mare și se dau credincioși”, a subliniat președintele S.O.S. România.

Președintele S.O.S. România a avut și o opinie referitoare la candidatura anunțată a primarului de Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, despre care a declarat că ”acesta este tot ce au putut servi serviciile”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.