“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIEMEDICAL

ȘEFUL DE POST E MAI DEȘTEPT! DOREA TRENINGURI DE FIRMĂ! Ce spagi au cerut medicii din Buzau pentru pensie de invaliditate: „Bani, gaini de curte, carne de vitel”

 

perchezitii 1280x720 1

Marti au avur loc perchezitii ale DGA la sediul Policlinicii 23 August din Buzau, mai multi medici si asistente fiind acuzati ca au luat mita pentru a elibera certificate de invaliditate in vederea obtinerii de pensii.

Surse judiciare au declarat ca medici si asistente din respectiva policlinica au primit ca mita sume de bani, gaini de curte si carne de vitel.

„La data de 30.01.2024 procurorul specializat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (Serviciul Anchete, Serviciul Judetean Anticoruptie Buzau, Serviciul Judetean Anticoruptie Ialomita, Serviciul Judetean Anticoruptie Braila si Serviciul Judetean Anticoruptie Galati) au desfasurat acte de urmarire penala si activitati procedurale specifice privind punerea in executare a unor mandate de perchezitie domiciliara la sediul Policlinicii 23 August din Mun. Buzau, unitate in incinta caruia functioneaza cabinetele de expertiza medicala a muncii din cadrul Casei Judetene de Pensii Buzau, precum si la domiciliile unor
cadre medicale si asupra autovehiculelor utilizate de catre acestea, in vederea probarii activitatii infractionale ce se circumscrie in sfera infractiunilor de coruptie savarsite de catre medici specialisti de expertiza medicala a capacitatii de munca, precum si de catre asistente medicale ce deservesc cabinetele de expertiza.

Totodata, s-a procedat la ridicarea de documente, inscrisuri, bunuri materiale si au fost puse in executare mandate de aducere privind persoanele implicate in activitatea infractionala.

Pentru indeplinirea cu operativitate si in bune conditii a activitatilor procedurale desfasurate in cauza, s-a beneficiat si de sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Buzau”, au anuntat autoritatile.

VEZI SI – Legături suspecte expuse în cazul fermierului jefuit în Pietroasele – Presiunea din spatele incidentului

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.