“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Scandalul momentului ia amploare. România, pusa la zid la Bruxelles. Jurnaliști din întreaga lume s-au mobilizat!

Jmg9NDQwJmhhc2g9MDRiNGZiNzkyYmJmM2JhMjE3NmFkYmM3OWQzOGU1OTg.thumb

„Doamna de fier a României” a ajuns din Rai Uno în iadul presei internaționale. Premierul Nicolae Ciucă a intervenit în situația ce nu aduce deloc cinste României, condamnând cu fermitate orice acțiune de intimidare a jurnaliștilor. Hashtag-ul #romania e în trend pe rețelele de socializare, în special pe Twitter, zeci de angajați din presă, atât din Italia, cât și din întreaga lume, exprimându-și sprijinul pentru reputata jurnalistă Lucia Goracci. Lucrurile se înfundă pentru România, Uniunea Jurnaliștilor reacționând în termeni extrem de duri.

Prima reacție a premierului Nicolae Ciucă în legătură cu conflictul dintre senatoarea Diana Șoșoacă și reputata jurnalistă Lucia Goracci de la postul de televiziune italian Rai Uno. Echipa de ziariști străini a fost trimisă în România pentru a documenta evoluția pandemiei și problema vaccinării, având în vedere că suntem pe penultimul loc din Europa la imunizarea împotriva bolii COVID-19. Deși auto-proclamata „doamnă de fier a României” a fost de acord cu acordarea interviului, lucrurile au degenerat după ce Lucia Goracci i-a transmis parlamentarei să aducă dovezi la anumite acuzații pe care le-a făcut.

„Doamna de fier a României” a ajuns în iadul presei internaționale
Diana Șoșoacă nu a fost de acord cu registrul interviului și ar fi solicitat echipei de jurnaliști să părăsească incinta în care era filmat materialul. În momentul în care ziariștii s-au ridicat de la masă pentru a pleca, senatoarea Diana Șoșoacă a închis ușa, sechestrându-i și nepermițându-le să părăsească locul.

Presa internațională a vuit! Materialele video care au surprins-o în mijlocul actelor de sechestrare și răpire fiind difuzate inițial de postul de televiziune Rai Uno, ulterior acestea fiind preluate de publicații străine importante. Scandalul ia, însă, amploare.

Hashtag-ul #romania e în trend pe Twitter. „Tratați ca niște huligani de către cei care se comportă fix ca huliganii”
Pe rețelele de socializare, hashtag-ul #romania e în trend, cu precădere pe platforma Twitter. Diana Șoșoacă a devenit notorie în întreaga lume. Zeci de mesaje de susținere curg pe pagina jurnalistei Lucia Goracci, după ce echipa de reporteri a fost sechestrată de „doamna de fier a României”.

Străinii au reacții extrem de dure la adresa românilor. „Incredibil! Tratați ca niște huligani de către cei care se comportă fix ca huliganii. Sper că ambasada noastră va protesta împotriva acestui lucru”, este unul dintre mesajele transmise pe pagina jurnalistei Lucia Goracci.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Măgărița aia de ziarista, cu efervescenta a la Clotilde Armand, daca era asa dedicata, de ce nu i-a luat un interviu lui Robert Kennedy Jr.care se afla la Milano si este la randul lui, anti-vaxxer? Ea a venit in RO cu un scop precis: skandal. Unii spun ca ar fi lucratura SISMI, pe relatia NATO de care Ciucă e apropiat. Am si auzit la un post tv ca Ciuca (!) a discutat cu ministrul de externe al Italiei, pe tema asta. Pai, ce tema importanta e chestia asta? Draghi este un globalist care urmareste distrugerea Italiei cu clubul de la Roma. Marea jurnalista venise sa infiereze anti-vaccinistii. Se terminasera cei din Italia, îi căuta pe altii, prin RO.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.