“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Diana Șoșoaca s-a dus peste AUR-isti in Parlament sa se bata cu ei!

sosoaca 2 610x425 1

Scandal major intre fostii parteneri George Simion si Diana Sosoaca, marti seara, in Parlament, la dezbaterea privind bugetul pe 2024. Sosoaca l-a acuzat pe Simion ca a lovit-o.

Sosoaca s-a dus la tribuna Parlamentului in timp ce parlamentarii AUR fluturau pancarte in care criticau noul buget.

George Simion a acuzat-o pe Sosoaca ca face scandal la solicitarea PSD si ca a rupt o pancarta.

”Cand dati banii la profesori, domnul Ciolacu?! De ce ati pus-o pe Sosoaca sa faca circ? Asta e bataia de joc a lui Marcel Ciolacu si a Dianei Sosoaca. O sa blocam in continuare tribuna Parlamentului, pana decide Marcel Ciolacu sa dea banii profesrilor”, a afirmat George Simion.

Diana Sosoaca l-a acuzat apoi pe Simion ca a lovit-o si acuza ca va depune plangere penala.

„Ia, uite, cum trebuie sa-l apere barbatii pe SIEmion. Cine esti tu, ma? Ati vazut ce violent a fost? Nu e in stare sa se apere singur. Lup in blana de oaie, cu fatalaii astia sa te apere.

Inca o plangere penala pentru Simion. Te-am inregistrat sa vada lumea cat esti de grobian si violent. Voi sunteti PSD, fatalailor! Traiasca fatalaii cocliti, fatalaii de tinichea”, a strigat Diana Sosoaca.

Parlamentarii AUR au bannere cu ”Opriti batjocura”, ”PSD si PNL monopol pe Parlament”, ”Fara sinecuri in functii publice”, ”Opriti hotia ASF”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.