“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

SCANDAL URIAS lA CASA REGALA după nuntă! Prințul Charles: „Harry, eu nu sunt tatăl tău adevărat!”. Cine ar fi, de fapt, tatăl lui Harry?

casa regala 1140x720

Un nou scandal la casa regală după nuntă. Prințul Charles ar fi recunoscut că nu este tatăl biologic al lui Harry. De asemenea, s-a aflat cine ar putea fi tatăl roșcovanului. Află detaliile halucinante din rândurile de mai jos.

Scandal la casa regală! Prințul Charles nu este tatăl lui Harry?
Conform revistei americane National Enquirer, prințul Charles ar fi recunoscut că nu este tatăl lui Harry. De-a lungul anilor, s-a tot scris în revistele din Marea Bitanie că prințul Harry nu ar fi fiul prințului Charles. Faptul că între cei doi nu există o asemănare fizică a alimentat acele bârfe.

Revista menționată mai sus susține că are detalii din interiorul familiei regale. De asemenea, cei de la revistă spun că au aflat cine este tatăl real al prințului Harry.

„Nu sunt tatăl tău adevărat, Harry”, ar fi spus prințul Charles, conform National Enquirer.

De mai mulți ani au apărut zvonuri conform cărora Harry nu ar fi copilul prințului Charles. Însă, o sursă de la Buckingham a spus pentru revista menționată mai sus că, în ciuda acestor zvouri, nimeni nu se aștepta ca prințul să nege paternitatea.

„Trecutul familiei regale este pavat cu secrete și minciuni, dar aceasta este cea mai mare mușamalizare dintre toate. Familia regală a făcut tot ce i-a stat în putință să convingă pe toată lumea că prințul Charles este tatăl lui Harry, deși cei doi nu seamănă deloc. Adevărul este că Charles nu este tatăl adevărat al lui Harry”, ar mai fi spus surpa pentru revista americană, potrivit libertateapentrufemei.

Se spune că Mark Dyer este, de fapt, tatăl biologic al lui Harry. El este ofițer al armatei britanice. A făcut parte din garda regală.

Conform National Enquirer, prințul Charles este gelos deoarece Harry seamănă foarte mult cu Mark Dyer. S-a mai scris despre faptul că Mark ar fi, de fapt, tatăl biologic al prințului Harry. Asta deoarece pe lângă faptul că cei doi seamănă foarte mult, sunt și foarte apropiați.

Nunta regală a avut loc pe data de 19 mai. Evenimentul anului a fost urmărit de milioane de persoane din întreaga lume. După ce Meghan Markle și Prințul Harry au devenit soț și soție, fosta iubită a prințului a făcut dezvăluri incredibile. Află ce a declarat femeia.

Fosta iubită a Prințului Harry a rupt tăcerea după nunta regală
La nunta regală au fost invitate și două dintre fostele iubite ale Prințului Harry. Lucurul acesta a fost surprinzător pentru unele persoane. Chelsy Davy si Cressida Bonas sunt cele două foste iubite ale nepotului Reginei Elisabeta, care au fost invitate la evenimentul anului. Mai mult decât atât, cele două au avut loc în primele rânduri la ceremonia religioasă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.