Ruptură istorică în Familia Regală a Marii Britanii. Harry și Meghan au explodat de furie

 

Este cea radicală decizie luată până acum în interiorul Casei Regale a Marii Britanii. O informație vehiculată în presă indică că Prințul Charles ar urma să dea cea mai dură lovitură cuplului Harry – Meghan. El nu va permite ca Archie, fiul ducilor de Sussex să primească un anumit lucru. La auzul acestei vești, Meghan și Harry și-ar fi ieșit din minți.

Nici nu s-a aflat bine vestea că Meghan Markle nu va merge cu prinţul Harry în Anglia pentru ceremonia în memoria prinţesei Diana, că o altă informație a explodat. Ea are legătură directă cu relațiile dintre Familia Regală și Ducii de Sussex. Dacă acesta se va concretiza, este una dintre cele mai dure decizii luate la adresa lui Harry .

Potrivit jurnaliștilor de la Dailymail, Prințul Charles a decis să nu îl includă pe Archie, fiul lui Harry și Meghan pe lista moștenitorilor la tronul Marii Britanii. Cum era de așteptat, cuplul vizat s-a enervat.

Prințul Charles nu îi va permite vreodată lui Archie, fiul lui Harry și Meghan să devină prinț al Marii Britanii. Este o informație de ultimă oră, dezbătută în presa din Albion, pe care a lansat-o Daily Mail. Informația pornește de la anumite date oferite de o sursă din interiorul Familiei Regale.

Harry și Meghan au explodat de furie
Harry și Meghan au explodat când au auzit de decizia luată de prințul Charles.

Archie, în vârstă de doi ani, este, teoretic, al 7-lea pretendent la tron. Dar, el nu va fi recunoscut în momentul în care Charles va deveni rege.

„Harry și Meghan mi-au spus că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, a afirmat sursa respectivă. Charles i-a transmis de ceva vreme fiului său mai mic, Harry, că va schimba o prevedere cheie a regalității, pentru a-l împiedică pe nepotul său să moștenească un titlu care ar fi fost dreptul său încă de la naștere.

Această decizie luată de prințul Charles nu a fost făcută publică. Nu este nimic oficial, spun jurnaliștii britanici. Cei care sunt moștenitori ai familiei regale a Marii Britanii beneficiază de sprijin financiar și de protecția forțelor de ordine.

Trebuie menționat că în urmă cu câteva zile, a mai apărut o nouă veste cutremurătoare. Prinţul Harry va ajunge în Anglia, la începutul lunii viitoare, pentru a marca ceea ce ar fi fost a 60-a aniversare a mamei lui, prinţesa Diana. El nu va face acest pas împreună cu întreaga familie. O sursă a declarat pentru Daily Mail că soţia lui şi cei doi copii, Archie şi Lili, vor rămâne în SUA.

Sursa: capital.ro