“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Prințul Harry arunca in aer Familia Regală. DEZVALUIRI BOMBA despre SINUCIDERE

meghan markle long maternity leave 1024x762 1

Prințul Harry a vorbit despre Familia Regală într-un nou episod bonus al emisiunii sale TV Apple +, spunând telespectatorilor că „au aflat” că rudele „simt rușine” atunci când se confruntă cu probleme de sănătate mintală și sunt, de asemenea, „incredibil de bune în acoperirea ei”, arată publicația DailyMail.co.uk.

Ducele de Sussex a recunoscut, de asemenea, că el și Oprah au început să planifice seria documentară în urmă cu doi ani – înainte de a renunța la rolul său din familia regală. Într-un alt episod, descris de telespectatori ca o altă sesiune de terapie TV pentru Harry, el a descris și luptele sale cu moartea prințesei Diana și a spus că problemele de sănătate mintală sunt direct legate de schimbările climatice, într-un episod dominat de subiectul depresiei și sinuciderii.

Vorbind cu actrița Glenn Close, Harry, în vârstă de 36 de ani, el vorbește despre propria experiență a familiilor atunci când se confruntă cu probleme de sănătate mintală. Ducele a recunoscut în episoadele anterioare că are nevoie de terapie pentru a face față „mâniei” sale pentru moartea mamei sale și și-a acuzat familia că i-a abandonat pe el și pe Meghan.

El a spus: „Ca părinți, ca frați, cu siguranță din ceea ce am învățat – există un element de rușine pe care îl simțim, pentru că suntem de genul: cum n-am fi putut să-l vedem?”

„Cum nu am știut? Cum nu v-ați simțit suficient de confortabil pentru a veni la mine și a-mi împărtăși asta? Dar știm cu toții când oamenii suferă și oamenii se luptă, că suntem cu toții incredibil de buni în a le acoperi pentru cei care știu că o acoperim”, a adăugat el.

Harry și Oprah au dezvăluit că au început să colaboreze la seria lor de documentare de sănătate mintală înainte ca el și soția sa, Meghan Markle, să renunțe la Palatul Buckingham.

Într-o scurtă introducere, Winfrey le-a spus publicului că ea și „colegul ei producător executiv” lucrează la realizarea seriei docu încă din 2019.

„Este un proiect pe care am fost inspirați să îl producem după ce ne-am întâlnit pentru prima dată, într-adevăr și am vorbit despre unele dintre cele mai presante probleme ale vremii noastre”, a spus Winfrey la începutul episodului de joi. Așa că am petrecut doi ani făcând această serie împreună”, a spus Winfrey.

Harry a vorbit despre modul în care familiile nu reușesc să discute probleme de sănătate mintală din cauza sentimentelor de „rușine”, înainte de a se lega de fiul lui Robin Williams, Zak, spunând că amândoi au împărtășit experiența pierderii bruste a unui părinte celebru, și luptându-se cu durerea. „Tatăl tău a fost un adevărat erou al meu”, a spus Harry, după ce Zak sa alăturat spectacolului. „A adus atâta lume atât de multă bucurie și distracție”. Robin Williams s-a sinucis în 2014.

Harry: „Avem o mulțime de experiență comună atunci când vezi atât de mulți oameni din întreaga lume îndurerându-se pentru cineva pe care simt că îl cunoșteau mai bine decât tine, pentru că nu poți să te întristezi”.

Se pare că Harry transmitea săgeți către Familia Regală, pe care a acuzat-o anterior că a ignorat problemele de sănătate mintală.

Într-un episod anterior din The Me You Can’t See, Harry a mărturisit că nu știa cum să reacționeze atunci când soția Meghan Markle i-a spus că se gâdește la sinucidere, deoarece familia sa nu a avut conversații sincere despre bunăstarea lor mentală.

„Mi-e oarecum rușine de felul în care am tratat-o”, a dezvăluit Harry despre momentul în care Meghan a spus că vrea să se sinucidă în ianuarie 2019.

„Și, bineînțeles, datorită sistemului în care ne aflam și a responsabilităților și a îndatoririlor pe care le aveam, am avut o îmbrățișare rapidă și apoi a trebuit să ne schimbăm pentru a sări într-un convoi cu o escortă de poliție și pentru a merge la Royal Albert pentru un eveniment caritabil. Apoi pășiți într-un perete de camere și prefaceți-vă ca și cum totul ar fi în regulă.”

Cu toate acestea, în noul episod bonus, Harry i-a spus lui Oprah – cu care a produs seria – că acum se simte mai bine echipat pentru a răspunde cuiva care îi spune că vor să-și pună capăt vieții.

„Atât de mulți oameni se tem să primească acea conversație de la o persoană care vrea să se sinucidă, deoarece nu simt că au instrumentele potrivite pentru a da sfaturile potrivite”, a declarat Harry.

Harry și Oprah au reflectat, de asemenea, la ceea ce învățaseră în timpul filmării și au fost de acord că cel mai bun sfat pe care l-au primit a fost să spună unei persoane sinucigașe că „nu sunt singuri”.

“Linia de legătură se referă la bunăstarea noastră colectivă și atunci când bunăstarea noastră colectivă se erodează, ceea ce afectează capacitatea noastră de a fi îngrijitori pentru noi înșine, pentru comunitățile noastre și pentru planeta noastră în cele din urmă”, a spus el.

„Trebuie să ne creăm o cultură mai solidă reciproc, unde provocările nu trebuie să trăiască în întuneric, unde vulnerabilitatea este sănătoasă și încurajată și, bineînțeles, în care sănătatea fizică și mentală poate fi tratată în mod egal, deoarece acestea sunt una”.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.