“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Meghan, prinsă cu minciuna. NU s-a căsătorit mai devreme cu Harry, așa cum a declarat în interviul cu Oprah

meghan markle acuzatii 1070x600 1

-În cadrul interviului lor cu Oprah, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că s-au căsătorit în secret
Oficialul care a întocmit certificatul spune că Meghan este „evident confuză” și „în mod clar dezinformată” cu privire la propria nuntă
-Data înscrisă pe certificatul de căsătorie este 19 mai 2018, ziua ceremoniei fastuoase de la Castelul Windsor
-În cadrul interviului lor cu Oprah, Prințul Harry și Meghan Markle au declarat că s-au căsătorit în secret, cu trei zile înainte de nunta lor oficială.

Aceștia au susținut că ceremonia a fost organizată de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cu toate acestea, Oficiul Registrului General din Regatul Unit a dezvăluit certificatul de nuntă al cuplului, conform DailyMail, iar data înscrisă pe el este 19 mai 2018.

Ziua nunții oficiale, fastuoase, de la Castelul Windsor. Oficialul care a întocmit certificatul spune că Meghan este „evident confuză” și „în mod clar dezinformată” cu privire la propria nuntă.

Stephen Borton, fost funcționar șef al Faculty Office, o contrazice pe Meghan și a declarat că aceștia nu s-au căsătorit trei zile mai devreme.

„Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris ei înșiși, obiceiul fiind la modă, în fața arhiepiscopului – sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a spus acesta.

În același timp, Stephen Borton spune că oricum n-au fost destui martori pentru a valida așa-zisa ceremonie. Totuși, el susține că această declarație a născut controverse și că așteaptă poziția oficială a arhiepiscopului care ar fi organizat ceremonia, acesta abținându-se până acum.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.