Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Vine o criză mai mare decât COVID! Anunțul a venit de la cel mai înalt nivel: Devine acum o CATASTROFA GENERALA

newsalert 605x 1 2

Vine o criză mai puternică decât Covid-19! Va fi o catastrofa generală dacă nu se vor lua măsuri urgente. Acest mesaj transmis chiar de către o personalitate cu influență extrem de puternică pune întreaga planetă în alertă.

Este alertă mondială: omenirea se va confrunta cu o criză mai puternică decât Covid-19! Va fi o catastrofă generală, susține Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice. Acesta a lansat un apel la acţiune promptă pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice, al căror impact îl „va eclipsa”, în opinia lui, pe cel al pandemiei de COVID-19, notează AFP.

„Fără o acţiune rapidă şi imediată, la un nivel şi un ritm fără precedent, vom rata fereastra de oportunitate” pentru a crea „un viitor mai durabil şi incluziv”, a declarat prințul Charles. Afirmațiile sale se regăsesc într-un mesaj înregistrat care urmează să fie difuzat la deschiderea Săptămânii climei, luni, la New York.
„Altfel spus, pandemia mondială este un avertisment pe care nu îl putem ignora”, a continuat prinţul, în vârstă de 71 de ani, partizan de mult timp al cauzelor legate de mediul înconjurător, scrie Agerpres.

„Criza (mediului înconjurător) există de mult prea mulţi ani – denunţată, denigrată şi negată”, a adăugat el. „Aceasta devine acum o catastrofă generală care va eclipsa impactul pandemiei de noul coronavirus”, a insistat prinţul de Wales.

Covid-19 continuă să facă prăpăd în întreaga lume. Sunt țări care vorbersc de o izolare totală și altele care indică un al cincilea val al pandemiei.

În România, lucrurile nu sunt deloc îmbucurătoare. Grupul de Comunicare Strategică a transmis duminică, 20 septembrie, cele mai recente evoluții ale pandemiei de coronavirus pe teritoriul României. Acestea sunt cazurile care au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Conform cifrelor transmise de către Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1231 de noi cazuri de coronavirus pe teritoriul României. Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Până pe 20 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 112.781 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 89.771 de pacienți au fost declarați vindecați, a susținut Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.