fbpx
Filme Online Subtitrate

Romeo, după ce a aflat că Ema s-a căsătorit cu Răzvan și este însărcinată. Ce s-a întâmplat între ei după Insula iubirii 2023

Romeo, după ce a aflat că Ema e însărcinată cu Răzvan 

Romeo a susținut mereu, la Insula iubirii 2023, show difuzat de Antena 1, că s-a îndrăgostit de Ema. După ce Ema a văzut că Răzvan a picat pradă farmecelor ispitei Daria, ea s-a apropiat tot mai mult de Romeo. În marea finală a emisiunii, Ema și Răzvan au spus că se întorc în România despărțiți, însă ulterior au decis să își mai dea o șansă. Ba mai mult, Ema este însărcinată și s-a căsătorit cu Răzvan.  

Surprins de aceste vești a fost și Romeo Vasiloni, care a mărturisit că a aflat chiar de la televizor că cea cu care spera să aibă o relație urmează să devină mamă. 

„Am fost surprins, foarte surprins, eu văzusem o Ema care s-a schimbat și care nu mai voia să-l accepte pe Răzvan. Ulterior nu știu ce s-a întâmplat, probabil că a convins-o din nou că s-a schimbat, sincer nu știu, nu vreau să comentez asta, e fix alegerea ei, fiecare cum își așterne așa doarme (…) Eu am aflat că ea și Răzvan s-au împăcat în urmă cu două seri, în emisiune, nu știam că s-au împăcat pentru că nu am fost curios să întreb ce face, care mai e viața ei, dacă s-au împăcat sau nu, o întrebam dacă e bine, dacă e ok. Se zvonea că s-ar fi împăcat, dar nu am întrebat”, a spus Romeo Vasiloni pentru Spynews.ro. 

romeo-dupa-ce-a-aflat-ca-ema-e-insarcinata-cu-razvan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

„M-a blocat fără niciun motiv” 

Romeo a mai povestit că el și Ema au ținut legătura după ce s-au întors de la Insula iubirii, însă, apoi ea l-a blocat fără niciun motiv. După care, Ema l-ar fi deblocat și ar fi început să vorbească din nou, în momentul în care show-ul a început să fie difuzat de Antena 1.   

Noi am ținut legătura încă vreo două săptămâni-trei, după ce ne-am întors din Thailanda, după care m-a blocat fără niciun motiv și când a început să se difuzeze emisiunea m-a deblocat și am început să vorbim din nou, dar într-o manieră prietenească, nu i-am scris eu niciodată, mereu îmi scria ea în legătură cu emisiunea, că uite ce frumos, uite ce fain arată”, a mai zis el. 

1693319042 941 Romeo dupa ce a aflat ca Ema s a casatorit cu

Romeo bănuia că Ema și Răzvan s-au împăcat 

Romeo Vasiloni spune însă că bănuia că Ema și Răzvan s-au împăcat între timp, dar cumva spera că nu se va întâmpla asta, după tot ce Răzvan Kovacs a făcut pe insulă alături de Daria. 

Șocat e mult spus, dar bănuiam, dar nu eram sigur, totuși speram să nu se întâmple asta, dar na. Acum ce să le zic, să aibă multă fericire, sper că Razvan s-a schimbat și să aibă grijă de ea pentru că Ema merită, însă are și ea unele mici probleme emoționale și este bipolară și ea, sper să fie fericiți, să se nască copilașul lor cu bine și să fie sănătos”, a mai zis el pentru Spynews.ro. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.