“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITAR

România, pe lista neagră a Rusiei

Un profesor rus a declarat că Rusia ar trebuie să bombardeze România, nu Polonia. El consideră că românii au devenit cam aroganți în ultima perioadă.

454139

Dmitri Evstafiev, profesor la Școala de Economie din Moscova, a declarat că nu Polonia trebuie să fie bombardată de Rusia, ci România. El a spus că românii au devenit aroganți și că rușii trebuie să le lovească bazele militare prin care sunt trimise ajutoare militare și muniție.

Rusia ar putea bombarda România
„Bombardarea este necesară. Oricum, încep să fiu tot mai mult de acord cu Vladimir Rudolfovich (Solovyov). Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români. Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români, în locul lor (al polonezilor, n. red.). Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte.”, a spus Evstafiev în cadrul unei emisiuni realizate de cunoscutul propagandist Vladimir Solovyov, la postul tvRusia 1.

Rusia, atac la granița cu România
Recent, rușii au bombardat din nou portul ucrainean Orlovka, aflat în apropiere de Isaccea. Navrom BAC și-a suspendat trecerile peste Dunăre de la Isaccea (Tulcea).

Atacurile au afectat și pontonul utilizat de bacurile Navrom. Autoritățile portuare ucrainene și Navrom Bac Galați au încercat să repare pontonul și să analizeze pabugele.

„Alerta antiaeriană a durat aproximativ trei ore şi jumătate în regiunea Odesa din cauza atacului teroriştilor ruşi cu drone kamikaze”, a spus guvernatorul regiunii Odesa, Oleh Kiper.

Atacul, filmat de martori de pe malul românesc
Atacul rusesc cu drone a fost filmat de martori de pe malul românesc, de la Isaccea. Atacul a vizat vama Orlivka, peste Dunăre de orașul românesc Isaccea.

Au fost trimise și mesaje Ro-Alert. 11 drone au fost doborâte de apărarea antiaeriană în regiunile Odesa și Mikolaiv. Traficul prin PTF Isaccea a fost închis.

„Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka).

Astfel, traficul pe ieşire este redirecționat către Galaţi Rutier. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, a anunțat Garda de Coastă.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.