“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MILITARNOUTATI

Cotidianul german BILD citează un Raport al Serviciilor Secrete: Rusia VA ATACA România și alte țări din Europa!

rusia avertisment

Informații provenite din serviciile de informații europene, relatează cotidianul german BILD, indică posibilitatea unei ofensive ruse îndreptate împotriva Europei în timpul sezonului rece al anilor 2024-2025, în contextul alegerilor prezidențiale din SUA din acel an.

Premierul polonez, Donald Tusk, avertizează că Rusia ar putea declanșa un atac asupra Europei în următorii ani, în lipsa unei reconfigurări a economiei rusești pe direcția militară și lipsa consolidării capacităților industriale de apărare a țărilor din Uniunea Europeană.

Informațiile provenite din surse europene indică posibilitatea unui atac rusesc împotriva Europei în intervalul iernii 2024-2025, în situația în care Statele Unite ar rămâne fără un lider stabil în urma alegerilor prezidențiale din 2024, relatează Bild citând surse din serviciile de informații europene, conform The Kyiv Independent.

Aceste surse sugerează că un posibil atac al Rusiei asupra Europei ar putea avea loc în timpul perioadei de tranziție prezidențială, mai ales în cazul în care președintele Joe Biden nu ar fi reales. Această perioadă de tranziție se întinde pe trei luni, de la alegerile prezidențiale americane din noiembrie 2024 până la inaugurarea ulterioară în ianuarie 2025.

Conform informațiilor disponibile, Rusia ar putea viza să declanșeze o ofensivă împotriva Europei în această perioadă de tranziție, mai ales dacă principalul candidat republican, fostul președinte Donald Trump, ar fi reales. În timpul campaniei prezidențiale, Donald Trump a criticat în mod repetat nivelul susținerii oferite de administrația lui Joe Biden Kievului.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a atras atenția anterior că rezultatul alegerilor prezidențiale americane din 2024 poate avea un impact semnificativ asupra evoluției conflictului dintre Rusia și Ucraina.

Grupul german de reflecție DGAP a emis avertismente către națiunile occidentale, sugerând că Rusia ar putea lansa un atac direct împotriva NATO într-un interval de “șase până la 10 ani”. Agenția de securitate națională a Poloniei a avertizat, de asemenea, că Rusia ar putea ataca NATO într-un interval mai scurt de 36 de luni.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.