Liderul cecen Ramzan Kadîrov dă de pămant cu televiziunea rusă si o acuză de minciună

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a acuzat televiziunea rusă Rossiya-24 de minciună, în legătură cu afirmațiile că orașul Severodonețk este cucerit în proporție de 30%. Acesta susține că orașul ucrainean din regiunea Lugansk se află sub controlul forțelor ruse și cecene.

Relaxat pe o canapea, cel mai probabil în propria casă, Kadîrov afirmă „că oamenilor trebuie să li se spună adevărul”, a spus acesta într-un mesaj publicat pe Telegram,.

„Chiar acum mă uit, don, la Rossiya-24. Vorbesc despre Severodoneţk. Ei spun că aproximativ 30% a fost eliberat, don, sau 20%.

Partea rezidențială este complet, don, sub controlul luptătorilor noștri și cei care, don, sunt departe de Severodoneţk, don, la cel puțin 160 de kilometri, ei sunt cei care, don, fac aceste reportaje live, don.

Citiți și:  Kadîrov amenință DIRECT Polonia: 'Ucraina este deja o problemă închisă. Pe mine mă interesează Polonia'

Acestea sunt minciuni!

Da, în partea industrială a orașului, don, câțiva șaitani au rămas, don. Acolo a fost o explozie mare și noi, don, verificăm ce urmează, don. Așa că, verificați ce spuneți, don. Oamenilor trebuie să li se spună adevărul și să nu fie mințiți, don”, a spus liderul cecen.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.