GENERAL

Va da Putin ORDINUL? Veste teribila în plin război: Vor ajunge trei metri sub pământ

ramzan kadirov tw2

În prezent, liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, îi cere permisiunea lui Vladimir Putin să îl lase să atace Kievul. „Am o singură cerere. Constă în a ne da permisiunea să mergem, dacă este cazul, chiar la Kiev și să ne luptăm cu dușmanii noștri de sânge. Atât cerem”, sunt cuvintele lui Ramzav Kadîrov.

Liderul Ceceniei (o regiune din Rusia cu statut de republică), Ramzan Kadîrov, continuă să rămână unul dintre cei mai activi propagandiști ai lui Vladimir Putin, după ce armata rusă a declanșat războiul din Ucraina.

În prezent, trupele cecene luptă alături de armata rusă, iar Ramzan Kadîrov vrea acum să atace Kievul pentru ca soldații ceceni să se lupte cu „dușmanii lor de sânge”.

„Săptămâna aceasta, după cum știți, am eliberat complet întregul teritoriu al LPR-ului de ticăloșii cu gândire naționalistă. Da, aceasta este, fără îndoială, o realizare istorică și fatidică pentru Lugansk, dar cel puțin pentru noi, cecenii, operațiunea specială este încă departe de a se termina.

Sperăm cu disperare că ni se va oferi oportunitatea de a ajunge la Kiev, dacă este necesar, și de a pune capăt rămășițelor teroriștilor care au fugit din Republica Cecenă. Acești șobolani sunt căutați. Îi căutăm de multă vreme.

Acum au apărut în capitala Ucrainei. Și sper cu adevărat că comandantul nostru șef suprem, președintele Vladimir Putin, va da un ordin și va trimite unitățile noastre să-și regleze conturile cu cei de mai sus. Toți luptătorii din Republica Cecenă se pregătesc intens și dornici de momentul în care sosește instrucțiunea corespunzătoare.

Pentru noi, problema fundamentală este să ne rezolvăm socotelile cu șaitanii care s-au revoltat în Republica Cecenă. Îi căutăm de multă vreme. Astăzi au ieșit la suprafață ca dintr-o canalizare, în Ucraina.

Și deși au ajuns acolo întâmplător, este pur și simplu vital să profităm de oportunitate. Tot ce am nevoie este o comandă și apoi îi așteaptă fie cerul, într-o cutie, fie trei metri sub pământ. Doar așa și nimic altceva”, a scris recent Ramzan Kadîrov pe contul său de Telegram.

Ramzan Kadîrov vrea să îi găsească pe cecenii care luptă alături de armata ucraineană
În prezent, prioritatea sa este să îi găsească pe cecenii care nu îi ascultă ordinele și care s-au alăturat armatei ucrainene.

„Sunt terorişti recunoscuţi oficial. Au răpit oameni în Republica Cecenă, au ucis și mutilat populația civilă, frații și surorile noastre. Nu întâmplător am anunțat de multe ori o recompensă mare pentru informații despre locația lor. Acestea nu erau cuvinte goale. Încă de la începutul operațiunii speciale, accentul nostru special a fost tocmai pe dezvăluirea locației acestora.

Această sarcină rămâne o prioritate până în prezent. Și nu pentru că ei reprezintă vreun fel de forță pe câmpul de luptă, ci pentru că sângele celor uciși inocent de ei cere răzbunare. Am o singură cerere. Constă în a ne da permisiunea să mergem, dacă este cazul, chiar la Kiev și să ne luptăm cu dușmanii noștri de sânge. Atât cerem. Restul îl vom face noi înșine”, scrie în mesajul postat de Ramzan Kadîrov pe contul său de Telegram.

Sursa: capital.ro

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.