Rafila, descoperirea care l-a SOCAT: Mi s-a părut absolut incredibil!

Alexandru Rafila a făcut o descoperire uluitoare în ceea ce privește reprezentanții Ministerului Sănătății în consiliile de adminstrație ale unor spitale. Ministrul a spus că sunt sute de persoane care nu au nimic de-a face cu sistemul de sănătate, dar se află în poziții cheie. Ele reprezintă chiar interesele instituției pe care Rafila o conduce în acest moment.

Este dezvăluirea momentului făcută de Alexandru Rafila. Un pianist şi proprietarul unui magazin de piese auto se află printre reprezentanţii Ministerului Sănătăţii în CA ale unor spitale. Anunțul a fost făcut de ministrul Rafila, care a ținut să puncteze că sunt ”sute de astfel de situaţii”.

Mai exact, ministrul Sănătăţii a arătat că a descoperit un număr impresionant de persoane care nu au nicio treabă cu sistemul de sănătate. Cu toate acestea, ele sunt reprezentanţii instituției în Consiliile de Administraţia ale unor spitale. Rafila a dat și câteva exemple în acest sens, comentând ironic că explicația unui asemenea gest ar putea fi strâns legată de strategia de depolitizare.

”Probabil că făcea parte din strategia de depolitizare”, a declarat ministrul, dând exemplul unui pianist şi al unui proprietar de magazin de piese auto.

Ce a descoperit Rafila: Un domn care e pianist, altul avea un magazin de piese auto
Alexandru Rafila a făcut aceste comentarii, luni seară, la România TV. El a ținut să precizeze că, după preluarea poziției de ministru, s-a lovit de o situaţie care l-a frapat. Mai exact, în multe consilii de administraţie ale spitalelor se găsesc persoane care nu au niciun fel de treabă cu sistemul de sănătate.

Despre ce i-a provocat uimirea fără margini a dat detalii chiar Alexandru Rafila. Ministrul a spus că i se pare ciudat anumite persoane pe care le-a găsit în poziții cheie să stea liniștite în funcție.

”Un domn care e pianist, altul care avea un magazin de piese auto. Mie mi se pare foarte ciudat. Trebuie să găsim nişte soluţii la nivelul acestor spitale”, a spus Rafila.

Probabil că făcea parte din strategia de depolitizare
Ministrul a ținut să explice că bunul mers ţine de un Consiliu de Administrație care cunoaşte tipul acela de activitate.

„Şi un pianist poate să fie foarte util că mai linişteşte administraţia spitalului, dar chestia asta mi s-a părut absolut incredibilă”, a afirmat Rafila. El a comentat, ironic, că situația de care s-a lovit probabil că făcea parte din strategia de depolitizare.

”Trebuie să evaluăm că sunt sute de astfel de situaţii (…) trebuie să fie persoane care au cea mai mică legătură cu sistemul de sănătate”, a adăugat Rafila, întrebat dacă va menţine aceste persoane în funcţii.

Descoperire halucinantă făcută de ministrul pesedist lovește puternic în USR. Trebuie amintit că, în guvernarea anterioară, condusă de alianța PNL-USR-UDMR, Ministerul Sănătăţii a fost deţinut de USR. În prima fază instituția a fost condusă de Vlad Voiculescu. Ulterior, postul de ministru a fost atribuit Ioanei Mihăilă.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Trebuia sa manance si gura lor ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *