“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICALNOUTATIPOLITICA

Criminalul Rafila a prins frică de dosare și se retrage din politică!

3fa5170c 79a0 4583 80bb 19f471191ed1 1204x794

Într-o mișcare neașteptată, Alexandru Rafila a anunțat că se retrage din sfera politică, renunțând la orice intenție de a candida pentru vreo funcție publică.

Acest anunț vine într-un moment în care funcția sa actuală de ministru al Sănătății se suprapune cu statutul de parlamentar, iar în următorul an sunt programate patru etape de alegeri în România.

Rafila, cunoscut pentru prezența sa activă în spațiul public, mai ales în timpul pandemiei, când a reprezentat Organizația Mondială a Sănătății, a părăsit cariera medicală pentru a se alătura Partidului Social Democrat și pentru a accede în Parlament în 2020.

În cadrul evenimentului „PNRR: un salt istoric pentru sănătate în România”, desfășurat vineri, ministrul Sănătății și-a anunțat decizia de a se retrage din arena politică:

„Nu mai am nicio intenție de a candida la vreo funcție”, a afirmat Rafila.

Adept al unor măsuri restrictive și promotor al limitării anumitor libertăți constituționale în timpul pandemiei, Alexandru Rafila a fost susținător al vaccinării obligatorii, o poziție care a generat dezbateri ample. Chiar dacă încearcă să își mascheze acest suport, au existat acuzații că beneficiază de sponsorizări substanțiale din partea producătorilor de vaccinuri aflate încă în faza experimentală.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.