Profeţia teribilă a lui Arsenie Boca: ”Țara noastră va fi înconjurată de flăcări!”

Omenirea se confruntă cu o serie de probleme îngrozitoare. După pandemia de COVID-19 care a speriat populația, Vladimir Putin a pornit războiul în Ucraina. Înainte să moară, părintele Arsenie Boca a profețit că România nu va avea liniște.

Omenirea trece prin clipe cumplite din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina, dar nici virusul COVID-19 nu a fost uitat. Arsenie Boca a știut că măcelul va începe și a profețit cu exactitate ce va urma.

„Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul.

Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică. Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei. Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi pica din cauza fricii. Frica-i de la Diavol.

Citiți și:  Macron avertizează că vine măcelul: „Ce e mai rău încă nu a venit”. Putin va merge până la capăt

Nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu. El este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!

Să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”, sunt doar câteva dintre profețiile părintelui Arsenie Boca.

Citiți și:  APELUL venit în miez de noapte de la președintele SUA: Ar trebui să plece ACUM din Ucraina

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.