“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

Portugalia alege drept Miss …un travestit!

Screenshot 2023 10 08 at 8.58.27 AM

Se pare că fiecare țară din Occident urmează aceeași agendă socială precisă, oricât de bizară ar fi aceasta.

De pe Russia Today: O femeie transgender a fost numită Miss Portugalia pentru prima dată în istoria concursului național de frumusețe. Marina Machete, un bărbat biologic, a fost încoronat joi în timpul unei ceremonii în orașul Borba, din sud-estul orașului.

Machete are 28 de ani și a lucrat ca însoțitor de bord timp de cinci ani. Ea a câștigat anterior concursul Miss Palmela.

„Mândră că sunt prima femeie trans care a concurat pentru titlul Miss Univers Portugalia!” Machete a scris pe Instagram înainte de finală.

„De mulți ani nu am fost eligibil pentru a concura și acum este o onoare să fac parte din acest grup incredibil de candidați!”

Nu toată lumea din Portugalia s-a bucurat de victoria lui Machete. „Când am citit această știre, inițial am crezut că este o glumă”, a scris Rui Paulo Sousa, membru al parlamentului portughez, pe Facebook. „Este, fără îndoială, o zi tristă pentru acele tinere care au visat să [și câștige] concursul de frumusețe feminină.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.