“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEISTORIENOUTATI

Prof. univ. dr. Ion Coja: Pentru ca Statul evreiesc Israel să apară au trebuit să moară milioane de ne-evrei

evocriteatralecugustdeciresesiam 1473261754

Dezvăluirea făcută de domnul Nicu Cohen privind una din încercările de constituire a unui stat evreiesc este și mai surprinzătoare, mai neașteptată. Cel puțin pentru mine, care sunt și nu prea sunt informat în multe chestiuni de istorie. Știam și eu despre crimele petrecute în anii 30 în U.R.S.S., numite „Holodomor”, nume pe cale de a deveni la fel de sinistru ca și „Holocaust”. N-am înțeles niciodată minima rațiune/explicație a cumplitei suferințe prin care a trecut țărănimea din Ucraina, supusă efectiv unui regim de exterminare prin arma cea mai inumană: înfometarea. Știam că organizatorii hecatombei au fost mai cu seamă bolșevici evrei, și mă minunam cât de puternică fusese ura de clasă a acestora, împotriva chiaburimii satelor. Putea lupta de clasă să degenereze într-un asemenea genocid?

Și vine domnul Nicu Cohen cu explicația, mai simplă și mai cumplită: evreii sovietici, care au organizat moartea prin înfometare a milioane de țărani ucraineni/slavi de pe teritoriul Republicii Socialiste Sovietice Ucrainene, urmăreau un rezultat demografic: scăderea ponderei ucrainene pe teritoriul republicii, în vederea constituirii la momentul oportun a unui stat evreiesc, a unei republici sovietice evreiești! Deja în Ucraina sovietică trăiau majoritatea evreilor din U.R.S.S. și se simțeau în largul lor, că într-un veritabil Israel. Ei făceau legea în U.R.S.S., dar mai ales în Ucraina. Prin exterminarea ucrainenilor, evreii își sporeau procentul demografic și puterea asupra republicii!… iar detaliul cel mai important: în speranța că rezolvă problemele ridicate de populația evreiască din Rusia, țarina Ekaterina (1762-17960), bine manipulată de sfetnici iudeo-fili, a dat un ucaz prin care evreii erau obligați să trăiască pe un anumit teritoriu din vasta Rusie, numit Zonă de Rezidență, teritoriu destul de vast, cam pe teritoriul ulterior numit Ucraina.

Evreii s-au simțit foarte bine în această Zonă de rezidență care a devenit foarte repede un soi de stat în stat al evreilor din Rusia. Că să nu mă mai complic cu interpretarea mea dată teoriei domnului Nicu Cohen, iată textele sale pe acest subiect, așa cum le-am găzduit pe site în urmă cu câteva luni. E liber fiecare cititor să le dea interpretarea care crede că se potrivește:

„Hmm ! Vasile pune căruța înaintea boilor, că întotdeauna. Deoarece nu cunoaște mentalitatea evreilor și nu a priceput procedurile de control și guvernare instrumentate de liderii comunităților evreiești, că la biliard. De exemplu ghettourile evului mediu. Se zice că evreii erau ținuți în ghetouri că în niște închisori de către Biserica și Stat. Realitatea era că evreii înșiși manipulaseră crearea ghetourile, influentind autoritățile Creștine să scoață tot felul de decrete care să le « limiteze » locuirea în ghetouri, dar în realitatea, se creau niste enclave evreiești autonome unde evreii se bucurau de anumite imunități…

Liderii evreilor aveau nevoie că Statul să emită acele Decrete, chipurile contra lor , dar în realitate pentru beneficiul lor. Evreii, care se văicăreau că nu puteau poseda pămint, de parca s-ar fi înghesuit evreii să meargă la arat și semănat, aveau privilegiul, interzis Creștinilor, să împrumute bani cu dobindă. Deci prin aceste manevre de culise, ghetourile erau Stat în Stat.

La Marginea de vest a Imperiului Rus, s-a aplicat aceeași strategie. Țarina Caterina a dat un Decret, la influente oculte evreiești, prin care evreii ar fi fost obligați să nu părăsească acel teritoriu, ci să trăiască și să se înmulțească și să facă comerț și să domine politic acel teritoriu. Asta nu a priceput Vasile, evreii controlau comerțul și politica în Zona de Rezidență. Deci prin limitarea de deplasare în interiorul Zonei de Rezidență, practic țarina a creat un Stat Ashkenaz care își ziceau că sunt evrei, dar nu erau, erau Ashkenazi, care este altă naționalitate, o naționalitate de origine turkomana care au adoptat Mozaismul și în timp s-au amestecat cu evreii autentici.

Înainte de asta ei aveau legile și riturile lor Șamanice ale Asiei Centrale, care încă au supraviețuit în interiorul cultului ashkenazimii, de aceea au apărut dispute culturale cu evreii sefardici din Orientul Mijlociu. A minți înseamnă a expune o informație frauduloasă, fiind în cunoștiință exactă de informația reală. Nu am trăit în acele timpuri și nu am fost martorul evenimentelor, nu am văzut documentele, decretele, ucazurile etc. Tot ce fac este să citez din ce citesc și să coroborez cu mentalitatea și strategia de supraviețuire socio politică a evreilor, strategia de control a maselor evreiești de către liderii scolastici, adică Rabinii, învățătorii legii mozaice și talmudice.

După Revoluția din Octombrie, Lenin nu a mai continuat politica, niciodată impusă real, de « ghetou » din Zona de Rezidență deoarece Lenin știa că planul evreilor era să constitue un Stat în Zona de Rezidență și probabil se temea de puterea unui asemenea Stat Evreiesc. Sunt prezumțiile mele, nu am vorbit cu Lenin și nu am citit documente ale liderilor bolșevici ca să știu ce motivație au avut când au anulat privilegiul evreilor de a se deplasa strict în zona aceea cât Germania în suprafață, nu prea clar demarcată, și a creat Statul evreiesc Ukraina. Numai evreii sunt la Putere în Ukraina. Pâna atunci Ukraina nu a existat în istorie decât ca o vagă denumire «U Kraina » adică « Regatul de la Marginea Imperiului».

O să apelez la prieteni evrei ruși să mă ajute să găsesc documente din arhivele rusești și voi reveni asupra temei referitoare la Zona de Rezidență.

O să zic pe șleau: Lenin, iudeo francmason șiret, a metamorfozat Zona de Rezidență în U Kraina, Yud Kraina, adică Regatul Yehudimilor, Regatul Evreilor. « U » este o abreviere a termenului Yehud/Yud/Yu. D-asta mulți pronunță Iukraina. Sens lexico-juridic încriptat. Deci, corectez prezumția de desființare a Statului Evreiesc numit Zona de Rezidență și consider metamarfozarea apelațiunii în UKraina, stat condus de la creare numai de lideri evrei, deci UKraina este Israel în Europa sau macar unul dintre Israel-urile europene. Or mai fi și altele.

« The English term Jew originates în the Biblical Hebrew word Yehudi, meaning from the Kingdom of Judah ». See Jastrow Dictionary and the source he used: Megilla 13a:2 (Talmud). It passed into Greek aș Ioudaios and Latin aș Iudaeus, which evolved into the Old French giu after the letter „d” was dropped. A variety of related « Deci genocidul Holod-omorului a avut că scop micșorarea numărului rușilor în Statul Evreiesc U Kraina ».

Mai revin cu un comentariu pentru a clarifica de ce a avut loc exterminarea țăranilor ruși în genocidul numit Holodomor. Nu vi se pare suspect că în Holodomor nu au fost exterminați evrei, cel puțin nu i-am auzit să se văicărească că ce au pățit în timpul Holodomorului? De ce nu se spune în gura mare că coordonatorii politici ai Holodomorului au fost evrei? Nu vi se pare curios că evreii nu strigă în gura mare că li s-ar fi făcut vre-un rău în timpul perpetuării atrocităților Holodomor, omorul în masa etc. etc. etc. Deci genocidul Holod-omorului a avut că scop micșorarea numărului rușilor în Statul Evreiesc U Kraina” (Nicu Cohen, vara lui 2021).

Notă – Acestea sunt intervențiile celor doi evrei, Benjamin H Freedman și Nicu Cohen, a căror onestitate este absolut exemplară. Nu sunt singurii evrei care, cu toate riscurile bine cunoscute lor, s-au înscris în oastea adevărului. Acolo unde încercăm să ne găsim și noi un loc!

Despre Holodomor – Dacă lucrurile stau așa cum le-a prezentat evreul Nicu Cohen, atunci crimele săvârșite de evreii bolșevici în Ucraina anilor 1930 sunt de departe cele mai abjecte din istoria abjectă a umanității, depășind nivelul de in-umanitate și de cruzime infamă din toate poveștile despre holocaustul nazist. Multe din aceste povești fiind suspecte de a fi fost inventate de evrei exaltați. Mi-e greu să-mi imaginez ceva mai inuman decât tragedia înfometării a milioane de bieți oameni. Moartea prin inaniție!…
Evreii se pot lăuda cu acest titlu: sunt cei mai odioși criminali din istoria umanității. Crimele din anii Holodomorului din Ucraina îi pun la stâlpul infamiei, al decăderii maxime din condiția de om!

În privința evreilor care au făcut târgul nelegiuit cu englezii, stau și mă minunez de lipsa de scrupule cu care au gândit toată afacerea. Chiar nu le-a păsat că războiul se prelungește cu o creștere numerică substanțială a victimelor printre tinerii ne-evrei din Europa și America?! Tineri în floarea vârstei trimiși la moarte pentru o cauză care le era nu numai complet străină, dar le era și ascunsă!

I-au trimis la moarte sub lozinci demagogice, mincinoase! Bun! Evreii ca evreii! Dar ce conducători au avut America și Marea Britanie în momentul acela?! Ce guverne? Ce rege?! Ce președinte?!

Notă – Sper să greșesc, dar se pare că noi, românii, am fost beneficiarii nevinovați și ne-planificați ai ticăloșiilor iudeo-britanice! Dacă S.U.A. și-ar fi păstrat neutralitatea până la capăt, iar războiul s-ar fi încheiat cu victoria Germaniei și a aliaților ei, noi, românii, am fi avut de suportat consecințele tratatului dezastruos încheiat la Buftea. Sperie gândul când ia în calcul asemenea ipoteză!

Intrarea în război a S.U.A. a făcut posibilă re-intrarea României în război și, în cele din urmă, a făcut posibilă apariția pe harta lumii a României Mari! Nu-i de colo! Să nu uităm!

Unde dai și unde crapă!

Sau, în termeni mai exacți, mâna lui Dumnezeu! Repet: mâna lui Dumnezeu! Evident, strategii sioniști nu ne-au avut în vedere! Am fost „beneficiari colaterali”, ne-pre-meditați! Deci cui să le fim cu ceva datori pentru această minune?! Desigur, numai tinerilor care au murit având în minte gânduri înălțătoare despre libertate și democrație! Despre excelența ființei umane!

Nu contează că erau mințiți! Tineri ne-evrei de pe tot întinsul planetei noastre! Și-au dat viața și pentru dreptatea ce ni s-a făcut în 1918 nouă, românilor. Recunoștință veșnică!
Dumnezeu să-i odihnească!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.