“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Nuntă evreiască, de doua milioane de euro, la Veneția în Familia Geoană! ”Până la urmă, cea mai mare demonstrație de forță a NATO a fost nunta Anei Geoană”

Reacțiunea: Și noi râdeam de el că-i prostanac!

184104.png 888x517 1

Motto: „Până la urmă, cea mai mare demonstrație de forță a NATO a fost nunta Anei Geoană.” – Brad Florescu / FB

Reacțiunea: Viata de bugetar e grea. Uite, Mircea Geoana, bugetar de o viata, cu nevasta casnica, pardon, activista in societatea civila, mananca de mai multi ani eugenii sa stranga zestre fetei, de-a ajuns sa arate ca Nosferatu. Si a venit ceasul cel mare cu cuc, cand i-au facut fetei o nunta de social democrat de doar 5,5 milioane de dolari.

Cica a avut noroc de a gasit un baiat cu bani, au platit ei tot. O familie de evrei filantropi, scrie la ziar. Asta-i cea mai buna meserie, de filantrop. Toti care intra in meseria asta de filantropi am vazut ca au bani, pare mai de viitor decat IT-ul din ce inteleg eu.

Si s-a-ncins o nunta ca-n povesti! Au inchiriat cel mai luxos hotel din Venetia pentru cei aproape 400 de invitati adusi cu avioanele private din America, sa fie mai ecologic. Nu era sa-i aduca cu gondola peste ocean! Sper ca nu-s avioanele alea pe care le asteapta Zelenski de la seful NATO.

Au blocat o strada si o piata publica din orasul lagunelor, pe care le-au decorat cu luxăraie de la Dolce & Gabanna. Nu zice ce-au mancat, dar cred ca au avut sarmale de cele mai bune, daca n-o fi gatit soacra mica ceva, Mihaela, dragostea mea.

Poftim, și noi râdeam de el că-i prostanac!

Nunta Geoana Venetia

Cancan: Mircea Geoană și-a măritat fiica, pe frumoasa Ana Maria, cu un multimilionar din SUA, pe nume Garrett Cayton. Acesta provine dintr-o familie evreiască arhicunoscută peste Ocean pentru activitatea sa filantropică. De organizare s-a ocupat, potrivit tradiției din America, familia mirelului, iar suma cheltuită a fost amețitoare.

În calitate de secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană s-a detașat, pentru câteva ore, de tensiunile cauzate de războiul dintre Rusia și Ucraina, și a fost alături de familie în cea mai importantă zi din viața fiicei sale, Ana Maria. Ea s-a măritat cu alesul inimii ei, Garrett Cayton, care provine dintr-o familie de evrei putred de bogată și cu care are o relație de aproximativ șase ani. Luxul și opulența au acaparat încă o dată Veneția, locul unde mirii și-au unit destinele. Potrivit surselor CANCAN.RO, mirii au închis celebra Piață de Pește de la Rialto și au redecorat-o în stil Dolce & Gabanna. A rezultat ceva de vis, cum rar vezi până și în filme. Într-un astfel de cadru a avut loc una dintre petreceri, pentru că evenimentul s-a întins pe durata a trei zile și trei trei nopți. Nu a lipsit într-una dintre zile și un bal mascat, organizat ca la carte. (…)

Nu mai puțin de 380 de invitați au fost prezenți la mega-petrecere. Totodată, toate transferurile cu bărcile de tip taxi au fost rezervate, în așa fel încât invitații să aibă libertate de mișcare pe canale, să poată umbla oricând, ca toată lumea să fie mulțumită. De transportul invitaților la nuntă au fost „responsabile” mai multe avioane private care au fost închiriate din SUA. (..)

Totul a costat 5,5 milioane de dolari, bani care nu au reprezentat o problemă, susțin surse prezente la nuntă. Aceasta a fost, mai mult ca sigur, cea mai scumpă nuntă a unei românce, vreodată!
“De astăzi, România este și țara mea.”, a declarat milionarul.
Fanatik: Garrett Cayton este nepotul unui milionar originar din Polonia emigrat în Israel și apoi în SUA, pe nume Jona Goldrich (fost Goldreich). Vorbim despre una din figurile importante ale comunității evreiești din SUA.

Bogdan Tiberiu Iacob: Să vedem un top al nunților scumpe de vedete:
Christina Aguilera și Jordan Bratman – 1,29 milioane dolari
Elizabeth Taylor și Larry Fortensky – 2,4 milioane dolari.
Elizabeth Hurley și Arun Nayar – 2,411 milioane dolari.
Paul McCartney și Heather Mills – 2,89 milioane dolari.
Chelsea Clinton și Mark Mezvinski – 3,9 milioane dolari.
Liza Minelli și David Gest – 4,3 milioane dolari.
Justin Bieber și Hailey Baldwin – 5 milioane dolari
Ana Maria Geoană și Garrett Cayton – 5,5 milioane dolari, conform Cancan.

Nota Redacției: Nu știm dacă la nunta de la Veneția a participat și Cumnatul lui Mircea Geoană, Ionuț Costea, fostul președinte EximBank, condamnat la 6 ani de închisoare și dat în urmărire generală. Mircea Geoana, fost președinte PSD și candidat la prezidențiale, este fost ambasador în SUA și fost ministru de Externe, instalat prin lobby-ul lui Alfred Moses, și totodată fiul Generalului Ioan Geoană, fost șef al Comandamentului Apărării Civile din România în decembrie 1989. Foto mai jos alături de generalul de Securitate Ion Mihai Pacepa:

Pacepa Tismaneanu Geoana

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.