“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

MORTII din COLECTIV nu au liniste! ALTARUL ridicat langa locul TRAGEDIEI a fost VANDALIZAT – “Au distrus tot!”

c2

Locul din fata clubului Colectiv – unde parintii, prietenii si simplii oameni au depus flori, lumanari si alte obiecte in memoria celor 64 de victime – a fost vandalizat.

Toate obiectele care aminteau de tinerii care au murit in urma tragicului eveniment din 30 octombrie 2015 au disparut fara urma si, deocamdata, nimeni nu pare sa stie nimic.
Reprezentantii primariei sectorului 4 spun ca, din cand in cand, ei obisnuiau sa ia acele obiecte, ca sa le curete, insa de aceasta data nu au nicio legatura cu disparitia fotografiilor si candelelor.

De asemenea, Politia Locala a Sectorului 4, aflata in subordonarea Primariei Sectorului 4, nu are nicio informatie legata de aceasta situatie.

Iata cum arata altarul improvizat din fata clubului Colectiv inainte sa fie vandalizat

Conform reprezentantilor primariei sectorului 4, spatiul aflat in fata intrarii in fabrica Pionierul – unde parintii si prietenii celor care au murit au improvizat un altar cu icoane, candele, tablouri si chiar jucarii ale adolescentilor decedati – este domeniu public si, prin urmare, nu apartine societatii Pionierul SA.

Se pare ca patronii acestei societati ar fi fost deranjati de felul in care s-a transformat intrarea in fosta fabrica, in ultimii aproape 2 ani, in conditiile in care oamenii continua sa vina acolo ca sa aprinda lumanari si candele pentru cei care au murit.
De altfel, in spatiul verde din apropierea clubului Colectiv a fost ridicat un monument in memoria celor 64 de victime, care, in prezent, este in curs de amenajare. (SURSA)

VEZI SI: DEZVALUIRI INCENDIARE ale lui Sebastian Ghita! Acesta sustine ca INCENDIUL de la COLECTIV si moartea lui Dan Condrea AU FOST PROVOCATE

VEZI SI: SCANDALOS! Statul da 234 de lei unui ranit in Colectiv. In plus TREBUIE SA DEMONSTREZE CA NU I-AU CRESCUT DEGETELE ARSE!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.