Victor Ponta – ATAC DUR la adresa lui Dragnea: “Zi, mă, cum au murit?”

Pe 30 octombrie s-au împlinit trei ani de la dezastrul din Clubul Colectiv. De atunci tot felul de teorii ale conspirației au fost lansate. Victor Ponta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Liviu Dragnea, fostul său subaltern din PSD, în legătură cu acest subiect.

Ponta a abordat, duminică seara, la România TV, declaraţia lui Dragnea despre ce s-a întâmplat în noaptea de 30 octombrie, în clubul Colectiv.

”E o mare ticăloşie să zici, din colţul mustaţei, ştiu eu cum au murit. Zi, mă, cum au murit? Eu m-am săturat de Dragnea, m-am săturat să vorbesc de Dragnea ca de mere acre. Nu aş accepta o reconciliere cu Dragnea, nu are cu ce să mă cumpere. Dragnea a făcut mai mult rău României decât Iohannis. A furat!”, a declarat Victor Ponta.

Declaraţiile lui Ponta vin după ce Liviu Dragnea a declarat în octombrie, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, că nu crede că lucrurile „sunt limpezi” în acest caz şi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo.

Citiți și:  Mihai Tudose: Tăriceanu a supraviețuit la 5 căsătorii și l-a omorât Victor Ponta

„Ceva i-a ucis. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lcururile sunt limpezi. Nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar”, a spus Dragnea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU