GENERAL

6 ani de la tragedia Colectiv: Florin Cîțu, călcat în picioare de români

florin citu

Premierul demis Florin Cîțu a „aprins o lumânare”, sâmbătă, 30 octombrie, în memoria victimelor de la fostul club Colectiv, unde concertul susţinut de trupa rock Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War” în anul 2015, s-a soldat cu moartea a 64 de persoane, majoritatea tinere, și rănirea a aproape 200. Liberalul, care a participat la evenimentul de acum șase ani, a fost aspru criticat pentru atitudinea sa, românii făcând trimitere inclusiv la persoanele decedate în spitalele din țară.

Reacții extrem de dure și acide ale românilor, după ce premierul demis Florin Cîțu a transmis public că a „aprins o lumânare în memoria celor care au pierit la Colectiv”, așa cum face „an de an”.

„Este perioada în care îmi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte în care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital. Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternică”, a scris președintele PNL pe pagina sa de Facebook, publicând și o fotografie a monumentului de la Colectiv.

Florin Cîțu, luat la șuturi de români
Postarea lui Florin Cîțu a strâns într-o oră peste 350 de comentarii, în care românii îl acuză de ipocrizie, ticăloșenie, nesimțire, precum și de incompetență, în contextul în care, deși a preluat puterea, incendiile sunt semnalate inclusiv în spitale.

„Au pierit? Domnule Cîțu, s-au martirizat din cauza autorităților incompetente și care ne conduc și azi.”, a scris un român în secțiunea de comentarii a postării premierului demis.

„Doar de Colectiv vorbești, dar câte spitale au ars în regimul PNL? Pentru acei morți nu aprinzi lumânări?”, a pus problema un alt cetățean. „Superman, ce ai făcut ca să nu mai avem acest lucru?”.

Sursa: evz.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.