Momentul SOCANT cand un JANDARM loveste cu PUMNII un BATRAN la protestele din Piata Universitatii. M. Godina rupe tacerea – Care este LEGATURA jandarmului cu DRAGNEA (Dezvaluiri exclusive)

Un jandarm lovește un bătrân la protestul din 20 ianuarie. Polițistul Marian Godină a făcut publică o înregistrare de la protestele din Capitală, unde un jandam a fost surprins în timp ce lovește în manifestanți.

Proteste în București în data de 20 ianuarie. În București au ieșit în stradă peste 30.000 de oameni (peste 50.000, potrivit unor alte estimări). În toată țara, peste 50.000 de oameni au ieșit în stradă în 40 de localități. Și în luna noiembrie au avut loc manifestații ample în Capitală.

Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video cu un jandarm agresiv. Scena a fost filmată în timpul protestului antiguvernamental din Piața Universității din București.

Citiți și:  Pustnicul Zosima: „O să fie MARE MĂCEL ÎN ORAȘE în România”

În imagini se vede cum jandarmul lovește cu pumnul mai mulți protestatari, printre care ți un bătrân.

„Când e nevoie de identificarea unui huligan, Jandarmeria Română cere sprijinul populației. Pe al lor îl vor identifica oare?”, a spus polițistul Marian Godină.

Într-o postare ulterioară, Marian Godină publică o poză în care prezintă un jandarm despre care spune că ar putea fi cel care l-a lovit pe protestatar, sâmbătă seară. În imaginea publicată de Godină, jandarmul apare protejându-l pe Liviu Dragnea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile