„Libertate” progresistă = CENZURĂ plus ȘANTAJ

1. În numele progresismului devastator, doamna prim-ministru din Noua Zeelandă a cerut să fie cenzurat internetul. „Cum poți aborda schimbările climatice dacă oamenii nu cred că ele există?” Corect incorect, perfect defect. Schimbările climatice nu există. La ce digestie are natura (oceanele, munții), hidrocarburile sunt firimituri, iar în zonele de câmpie a fost cald mereu. La sfârșitul lunii februarie, floreta ghiocelului străpunge scutul de zăpadă. Așa că lăsați, nu vă mai credeți Maradona driblând mașinile la semafoare cu trotineta electrică!

2. Dacă Noua Zeelandă poate să cenzureze, putem și noi. Niște site-uri oengiste, că publicații n-am cum să le consider, vor să reînființeze cenzura în numele libertății. Textul-manifest e ca o telenovelă cu lozinci globaliste. Lozinca din episodul unu, lozinca din episodul doi și tot așa. „Toate statele membre sunt monitorizate de Comisia Europeană prin intermediul mecanismului privind statul de drept, care se referă ATÂT LA BUNA FUNCȚIONARE A JUSTIȚIEI, CÂT ȘI LA LIBERTATEA PRESEI.” Adică presa e giugiuc doar când scrie cum o somează democrata Monica Macovei. Calvarul nu s-a terminat. Mai sunt câteva episoade în care se folosește o limbă care depășește în contorsionism chiar și corporateza. „România riscă să ajungă în situația Ungariei și să piardă fonduri europene dacă nu va lua măsuri pentru a opri degradare peisajului mediatic…Hai, gata, că mi se scrântește mâna și când reproduc inepțiile astea! Ultimul episod e un șantaj pe față, adică scrieți robotizat ca noi sau vă tăiem banii! Cenzură plus șantaj egal libertate progresistă.

3. O nouă intoxicare: „În Europa, niște partide mici protestează împotriva economiei de energie.” Asta nu-i nimic. Manevra Sorin Câmpeanu a fost făcută ca să ni se demonstreze că un minuscul și vociferant partid de opoziție (sub opt la sută) e mai puternic decât Statul. Viermii intestinali ai politicii distrug pe dinăuntru România din noiembrie 2015 încoace.

4. Groapa de gunoi de la Glina e la concurență cu Sectorul 1, dar n-ar fi exclus ca doamna primar să câștige și următoarele alegeri. Duduia duduie de competență, duduie și computerele în țară în care aitiștii sunt prețuiți mai mult decât medicii.

5. La Comarnic se stă mai mult ca în vamă la Ruse. Dar ce să caute bucureșteanul pe Valea Prahovei sau în Bulgaria? Vrea să facă duș cu apă caldă. Din noiembrie încolo ne punem cauciucuri de iarnă ca să ne spălăm pe cap în Bulgaria. Spălații pe creiere rămân la sediul partidului de opt la sută.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *