JUSTITIENATIONALSTIRI

POLIȚISTUL CARE SE DĂDEA DREPT PROCUROR ȘI CEREA BANI A FOST INTERNAT CU FORȚA LA PSIHIATRIE

Polițistul Eugen Holban a ajuns la spitalul de psihiatrie

descarcare 43

Judecătorii de la Curtea de Apel București au solicitat documentele medicale ale lui Eugen Holban, individul acuzat că s-a pretins a fi procuror și a extorcat sume semnificative de la anumite „VIP-uri” în schimbul promisiunii de a rezolva diverse dosare penale.

La ședința judiciară din data de vineri, 17 noiembrie, avocatul lui Holban a comunicat instanței că acesta a fost recent internat „împotriva voinței sale” în cadrul unei unități de psihiatrie, la Spitalul „Alexandru Obregia”.

Acest individ este acuzat că a impersonat un procuror și a abordat diverse persoane publice, solicitând sume considerabile de bani în schimbul presupusei soluționări a unor dosare penale.

În contextul procesului său, judecătorii au cerut informații detaliate despre starea sa de sănătate mintală și documente care să ateste necesitatea internării sale la spitalul psihiatric.

În urma informațiilor furnizate de către apărare, se așteaptă ca medicii de la Spitalul „Alexandru Obregia” să ofere documente medicale care să clarifice starea de sănătate a lui Eugen Holban și motivele care au stat la baza internării sale nevoluntare.

Cazul lui Holban a atras atenția publicului din cauza modului său ingenios de a păcăli și de a solicita sume substanțiale de bani, prezumându-se că ar fi folosit influența falsă a unui procuror pentru a-i induce în eroare pe cei vizați și a obține astfel beneficii financiare.

Însă, în lumina informațiilor privind internarea sa la spitalul psihiatric, se așteaptă noi detalii care să ofere o perspectivă mai amplă asupra acestui caz controversat.

Alătură-te celorlalți 44 de abonați.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.