Laurentiu Reghecampf: Anamaria Prodan, o c***ă cu state vechi ajunsa in lumea bogatilor datorita mamei sale si ,, experientei cu bărbați”,,

Anamaria Prodan a făcut portretul robot al celui pentru care ar fi pregătită să se mărite din nou.Anamaria Prodan a fost căsătorită cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu și antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf.”A treia oară trebuie să fie cu noroc.

Așa zic eu, că trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei.

Dacă în orice colț din România sau pe lumea asta există un bărbat care să fie așa: mândru, demn și puternic. Bărbatul meu trebuie să fie puternic, și financiar, și fizic.

Vezi si – „Președinta” României, aroganțe într-un resort de lux din Elveția

Dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Prodan Reghecampf, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus încât nimeni să nu ne atingă…eu îl aștept.

Vezi si – Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

Nu mai stau să iau unul de jos, ca Reghecampf.

Trebuie să fie puternic, să aibă bani, cum e Țiriac! Nu mă deranjează vârsta lui”, a spus Anamaria în cadrul podcastului Tare de tot, realizat de Viorel Grigoroiu.

Replica lui Reghecampf nu a intarziat sa apara: Anamaria Prodan, o c*rva cu state vechi ajunsa in lumea bogatilor datorita mamei sale si ,, experientei cu bărbați”.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *