Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Cum și-a pierdut Mihaela Rădulescu virginitatea

mihaela radulescu lenjerie 1

Știți cum se spune, prima experiență sexuală nu se uită niciodată, însă multe femei ar prefera, fie vorba între noi, să o șteargă din memorie! Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco nu se prea laudă cu prima ei partidă de sex căci, spune ea, a fost sortită eșecului.

Acum ceva timp, Mihaela Rădulescu s-a deschis și, în cadrul unui interviu pentru revista Tango, vedeta a rememorat prima ei experiență sexuală. Potrivit spuselor acesteia, totul s-a întâmplat pe vremea când avea 17 ani și avea o relație cu un băiat „prea timid” pentru ea, a mărturisit Mihaela.
Experiența sexuală nu a fost deloc una plăcută pentru vedetă, căci lipsa de experiență a partenerului său și stângăcia cu care a tratat actul sexual au fost lucrurile care i-au lăsat, din păcate, un gust amar. Într-o notă umoristică, Mihaela Rădulescu și-a umilit primul partener de sex, spunând că este de părere că și astăzi s-ar putea ca el să mai aibă probleme…în dormitor!

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru sursa citată.

Vezi si – Anamaria Prodan, vorbe grele despre fostul partener și iubita lui: ”O să-i schimbe plosca?”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.