Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

Astăzi, vom publica în exclusivitate emailurile de la începutul anului 2021 dintre antrenorul Reghecamp, la acea vreme foarte căsătorit și mincinos, și amanta Corina Caciuc, o fetiță disperată provenind din sărăcăcioasa Hunedoara, dornică să pună ghearele acrilice pe banii lui Reghe, scrie strictsecret.ro.

Aceste emailuri sunt foarte importante pentru a „defini” mai bine personalitatea persoanei publice Laurențiu Reghecampf, antrenorul unei echipe titrate din Liga 1, cel care pozează pe față în bărbat onest, fiind în realitate un mincinos patentat, un adulterin laș, care și-a părăsit familia/copiii/statutul pentru o prostituată.

Citind emailurile, impresia mea e că nu Caciuca e de vină pentru situația creată, ea a acționat ca o viperă fomista, presând și presând mereu la prohabul lui Reghecampf. De vină e chiar Laurențiu Reghecampf, care s-a comportat ca o servitoare, aruncându-și familia ca pe o măsea stricată.

Suntem în 2021, aproape de finalul lui ianuarie. Caciuca e rănită, isterică, agresivă, simte că „gâsca” de Reghecampf e în derivă și apasă pe accelerație. Furia ei crește când află că Reghecampf e în America cu Prodanca și cu familia, se distrează la Miami, iar ea stă că proasta în frigul României.

Corina începe atacul:

Prodanca joacă tare și umple presa tabloidă de poze cu ea și Reghe în pat:

Caciuca e înnebunită de furie când Reghe o face nebună și proastă:

Și începe să îi umple frigiderul lui Reghe:

Se simte trădată și păcălită, mai ales când vede dumele lui Laurențiu care îi spune că el credea că o să îl aștepte. Ce penibil!

Caciuca îl amenință cu ejectul. E fiartă căci a văzut poze cu Reghe și Prodanca la Disneyland în State.

Laurențiu Reghecampf dă un răspuns de mare campion: „Să îmi bag pula în gura mea!”, reproșându-și tardiv că a ajuns preșuletul Caciucăi.

Cel mai probabil, așa cum îi scrie Caciuca lui Reghe pe 27 ianuarie, marele bărbat a mințit-o spunându-i că merge în State să tranșeze divorțul pe acte, când colo, el se culca cu Prodanca și se hăhăiau la Miami. Caciuca îi transmite indirect un gând bun Prodancăi, dacă nu era ea să se afișeze cu poze, nu ar fi aflat cât de rău s-a lăsat prostită.

Și faptul că avem dreptate în presupunerea noastră e că amanta îi cere dovezile divorțului din State, „amenințând” că, dacă primește dovezile, se așează în genunchi și i-o suge lui Reghe în timp ce își cere iertare. Bănuim că cu gură plină.

Tolomacul îi spune că s-a despărțit de Prodanca, dar poze cu vacanța lor continuă să apară:

Caciuca îi cere din nou dovezi, „Soarele meu” îi promite Caciucăi că o să apară peste tot în presă.

Caciuca nu e impresionată și îi dă reply cu un link despre pașii procedurali pentru a înainta divorțul pe zona de SUA. Haha, aplicată fată!

Caciuca e decisă să meargă all-in. Vorbește de mândrie, deși ea e o prostituată cu origini din Moldova.

Si insistă.

Luni, 7 februarie a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Prodanca și Reghe la Judecătoria Buftea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.