“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

De ce e poreclită „Gura de Aur” Corina Caciuc. Ce obișnuia să facă presupusa amanta a lui Laurențiu Reghecampf

corina caciuc laurentiu reghecampf 1

Corina Caciuc ține paginile ziarelor mondene de când s-a aflat că ar fi însărcinată cu Laurențiu Reghecampf. Dacă până acum erau doar supoziții, Anamaria Prodan a confirmat că nu mai e cale de împăcare cu soțul ei, după ce a trădat-o.

Cine este Corina Caciuc, Bilcon, “Gură de aur”

În ultimele zile, atenția presei mondene s-a axat pe cuplul Prodan-Reghecampf. După o căsnicie frumoasă de 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. La scurt timp, au apărut și primele poze cu antrenorul alături de presupusa sa amantă, Corina Caciuc. Anamaria Prodan a ieșit public și a mărturisit că însăși soțul ei a dat pozele respective presei și mai mult, în urma discuției telefonice cu încă soțul ei, acesta i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf, semn că lucrurile nu mai au cale de întoarcere.

“Am avut o discuție cu soțul meu acum două nopți în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi false de Instagram, că ei nu și-au dorit niciodată, sau această domnișoară, nu și-a dorit niciodată să apară în presă. Că e ceva cumplit pentru ea ce se întâmplă și nu se știe de unde sunt venite aceste poze. Probabil sunt un cuplu din moment ce presa are poze date de soțul meu.(…)

Mi s-a cerut de către soțul meu să renunț la nume, pentru că așa are niște reguli foarte bine scrise.”, a mai adaugat Anamaria Prodan.

Vezi si – Anamaria Prodan, vorbe grele despre fostul partener și iubita lui: ”O să-i schimbe plosca?”

De altfel, tot soția lui Laurențiu Reghecampf a făcut publice mesaje de la o tânără care o cunoaște pe Corina și care a povestit detalii din viața ei…profesională.

”Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung prin Dubai, să nu-mi ascult părinții și să intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o știu din 2015 pe asta. Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată. De mică visa celebritate(…) Periculoasă tare l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta când tu erai în România. Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul”, este o parte din mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei apropiate a presupusei amante a lui Reghe.

Vezi si – Laurentiu Reghecampf: Anamaria Prodan, o c***ă cu state vechi ajunsa in lumea bogatilor datorita mamei sale si ,, experientei cu bărbați”,,

De ce e poreclită Corina Caciuc, presupusa amantă a lui Reghecampf, “Gură de aur”
Corina Caciuc apare în presă și sub numele de Corina Bilcoin, însă acesta pare doar un nume folosit pe rețelele de socializare. Însă, potrivit realitateasportivă.ro, s-a aflat și de ce este poreclită “gură de aur”. Pe vremea când era stabilită în Anglia, și cel mai probabil studia la master la Cambrigde, ar fi câștigat premiul “Golden Mouth” (”Gură de Aur”), în cadrul unei competiții internaționale organizate în Dubai pentru videochatiste și hostesse, relatează realitateasportiva.ro.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.