Anamaria Prodan, vorbe grele despre fostul partener și iubita lui: ”O să-i schimbe plosca?”

Impresara a făcut mărturisiri despre una dintre cele mai dificile perioade ale vieții.

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai puternice femei din lumea mondenă. Totuși, dincolo de acest scut se pare ca vedeta a fost extrem de afectată de scandalul divorțului, dar și de trădarea lui Reghe.

Anamaria Prodan a aruncat cuvinte grele legate de relația actuală a tehnicianului
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au trăit o poveste de dragoste impresionantă. Cei doi au avut o căsnicie spre care toată lumea arăta cu admirație. Din nefericire, la un moment dat, totul a început să se destrame. Vedeta a fost înșelată de tehnician cu Corina Caciuc. Contexul nu s-a rezumat la o simplă aventură ci a condus spre altă direcție. Laurențiu Reghecampf are astă un copil alături de fosta amantă.
Deși susține că nu mai vrea să își amintească trecutul, Anamaria Prodan continuă să comenteze pe marginea acestui subiect.

Este convinsă că Reghecampf se întoarce la ea
Într-un interviu recent, Anamaria Prodan a dezvăluit ce părere are despre viitorul relației lui Reghe cu Corina. Impresara este convinsă că aceasta nu va avea un viitor strălucit. Unul dintre motivele care ar duce la un astfel de deznodământ ar fi diferența de vârstă dintre cei doi De altfel, vedeta crede că tehnicianul se va întoarce la familia pe care a părăsit-o.

„Câți ani are Reghecampf ? 48. Ce să facă cu una de 29? Ce sa facă peste doi ani când stă cu plosca. Doamna ce o să facă? O să-i schimbe plosca? Nu. O să-i dea viteză pe stradă și o să îl vedeție pe la ușă pe la mine. „, a declarat vedeta.

Chiar dacă este convinsă că Laurențiu Reghecampf se va întoarce la ea, Anamaria susține că nu va mai fi cale de întors.

„Cine se mai uită vreodată la el? Copiii. Toată viața îi învăț chiat și în situația asta….prost, tâmpit, nebun, e tatăl vostru”, a adăugat aceasta.

A avut o victorie în instanță împotriva fostului partener
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se războiesc în instanță pe avere. Recent, vedeta a avut un triumf împotriva acestuia. Mai exact, instanța a stabilit ce pensie alimentară trebuie să plătească acesta. Mai exact, Reghe va trebui să aloce 1/6 din veniturile pe care le încasează.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *