“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALIdioti

VREA SĂ-L FACĂ GELOS PE REGHECAMPF! Anamaria Prodan, „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu / VIDEO

2e9238965746f70c6fe28f80d525b646

Anamaria Prodan nu stă să plângă în pernă. Sâmbătă seară, impresara a ieșit să se distreze, în club, la cheful dat de amicul Cătălin Botezatu, care a împlinit 56 de ani. Prodanca a făcut „furori”, în primul rând, cu ținuta afișată. Arăta precum o „gazelă”, îmbrăcată într-o salopetă imprimată cu dolari, semn că trăiește, așa cum îi place, pe picior mare!

Anamaria Prodan era toată numai un zâmbet și arăta trăsnet. La un moment dat, în cale i-a apărut nimeni altul decât Cristian Boureanu, și el divorțat și veșnic în căutarea sufletului pereche. Cum l-a văzut, Ana, care mai nou are lipici la politicieni, s-a agățat direct de gâtul fostului deputat. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, fără să le pese de privirile iscoditoare ale celor din jur, scrie click.ro .

Vezi si – Laurentiu Reghecampf: Anamaria Prodan, o c*rva cu state vechi ajunsa in lumea bogatilor datorita mamei sale si ,, experientei cu bărbați”,,

Anamaria Prodan nici nu a intrat bine în politică și candidează la prezidențiale din partea APP în 2024
Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României și să devină șef de stat. La doar o săptămână după ce a decis să intre în Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Anamaria Prodan a anuțat, într-o conferință de presă, că este dispusă să candideze chiar și la președinția României.

Prodan, vicepreședinte al Alianței Pentru Patrie
Anamaria Prodan este vicepreședinte al APP şi președinte al Organizației de femei a APP. „Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată lumea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate! Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!”, a mai spus impresara.

Vezi si – Corina Caciuc, „Intelectuala” lui Reghecampf: „Ți-o sug în genunchi și îmi cer iertare dacă îmi aduci dovada divorțului de Ana”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.