“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

IMPOSTORUL MARCEL CIOLACU / Ce ar fi facut „eroul” in realitate la Revolutie. Un martor dezvăluie că aducea Pepsi și țigări de la chioșcul de jos

ciolacu3 610x425 1

Premierul Marcel Ciolacu este acum subiectul unei anchete detaliate despre implicarea sa în timpul Revoluției din Buzău, care dezvăluie discrepanțe majore între declarațiile sale și realitatea evenimentelor. Jurnalista Anca Simina de la Recorder, care a realizat o anchetă exhaustivă privind modul în care Ciolacu a obținut statutul de revolutionar, a prezentat mărturii din partea unui martor care sugerează că premierul a avut un rol mai puțin eroic decât susțin documentele sale.

Potrivit jurnalistei, un martor a declarat că Marcel Ciolacu “aducea Pepsi și țigări de la chioșcul de jos” în timpul Revoluției. Această relatare a fost prezentată într-o emisiune la Recorder Talks alături de Cristian Tudor Popescu.

Anca Simina a subliniat ironic că premierul Ciolacu a găsit oportunitatea de a se afirma pe plan profesional în timpul Revoluției prin intermediul afacerilor, aducând aminte că acesta “s-a lansat în afaceri, iar Revoluția i-a permis să se afirme pe deplin. În sfârșit, aflu și eu cu ce s-a ocupat domnul Ciolacu”, a adăugat ea.

Reporterii de la Recorder au făcut publice numeroase inconsecvențe și semnături false în documentele depuse de Marcel Ciolacu pentru a obține statutul de revolutionar. Concluzia anchetei sugerează că premierul ar putea fi unul dintre cei care au atribuit merite false participării la Revoluție pentru a obține certificatul de revolutionar.

Reporterii au obținut o declarație scrisă de mână depusă de Ciolacu în 1992 pentru a obține certificatul de revolutionar și au intervievat numeroși martori ai evenimentelor din 1989. Martorii relevanți nu-și amintesc să-l fi văzut pe Ciolacu în locurile în care susține că a fost în timpul Revoluției.

În plus, Ciolacu a exercitat presiuni asupra Secretariatului de Stat pentru Revolutionari după ce acesta i-a retras certificatul de revolutionar. Secretarul de stat Mihai Dodu a confirmat că a fost contactat de premier în această privință.

Marcel Ciolacu a refuzat să răspundă la întrebările punctuale transmise de Recorder. Până în prezent, puține publicații au relatat despre modul controversat în care Ciolacu a obținut statutul de revolutionar, iar subiectul a fost preluat cu reticență de posturile de televiziune.

declaratia

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.